Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Pasaules čempionāts sporta dejās pulcēs vairāk nekā 600 dalībniekus

Pasaules čempionāts sporta dejās pulcēs vairāk nekā 600 dalībniekus
Publicitātes foto

Krāšņākais no sporta pasākumiem – ikgadējais starptautiskais sporta deju festivāls Latvia Open un Pasaules čempionāts sporta dejās - jau 31.oktobrī un 1.novembrī norisināsies Daugavas Sporta Namā. Latvijā pulcēsies paši labākie dejotāji no vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Amerikas Savienotajām Valstīm, Kanādas un Kazahstānas.

Desmit dejas ir sporta deju disciplīna, kas ietver piecas Latīņamerikas dejas un piecas Standartdejas, tādēļ 10 deju programmu dēvē par sporta deju karalisko disciplīnu. Pasaules čempionāts katrā disciplīnā notiek reizi gadā. Šis ir atklātais Pasaules Čempionāts, kas nozīmē, ka tajā var piedalīties neierobežots skaits pāru no vienas valsts, kas padara cīņu par uzvaras titulu vēl interesantāku.

Marta Kalēja, sporta deju kluba Mario trenere: “Pati esmu piedalījusies septiņos starptautiskajos deju festivālos Latvia Open, savukārt piekto gadu esmu organizatoru komandā. Manas priekšrocības – esmu spēlējusi abās laukuma pusēs, man ir lieliska dzīves iespēja radīt apstākļus, kā dejotājiem, tā viesiem. Tas ir liels gods, savās mājās uzņemt visas pasaules labākos dejotājus. Sacensības tiesā Pasaules sporta deju federācijas izvirzīti, augstas kompetences tiesneši, kurus parasti publiski atklāj tikai mirkli pirms sacensībām, varu pateikt, ka viens būs pat no Honkongas. Mūs sagaida krāšņi, skaisti un spriedzes pilni mirkļi.”

XIII Starptautiskā sporta deju festivāla Latvia Open 2015 pirmajā dienā, 31.oktobrī, notiks Galleria d’Arte 2015.gada Pasaules čempionāts pieaugušajiem līdz 21 gadam desmit dejās, kā arī Agra Bērtulsona piemiņas kauss pieaugušo grupā Latīņamerikas dejās. Festivāla otrajā dienā, 1.novembrī, būs iespējams vērot Pasaules reitinga posmu pieaugušajiem standartdejās – Rīgas Mēra Kauss, kā arī bērnu, junioru un jauniešu grupas dejotāju sniegumu.

Abas pasākuma dienas Sportacentrs.com nodrošinās sacensību tiešraidi mājaslapā m.lmt.lv un mobilajā platformā LMT Straume.

Biļetes uz sacensībām iespējams iegādāties sacensību norises vietā, pasākuma norises dienās.

Informāciju sagatavoja:
Anda Treija
SIA "Baltijas komunikāciju centrs"
Projektu vadītāja


, 2015-10-22 16:21, pirms 8 gadiem
Pasaules čempionātā 600 dalībnieku???? Pat vairāk par 50 nebūs.
Kā tad, kā tad ka "krāšņākais' un pulcēs pašus spēcīgakos pasaules dejotājus. Bet laikam tā var tikai šo sacensību organziatori sarakstīt tādas muļķības un pašu izdomājumus.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.
Jānis Buks. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Mēģinājums gāzt prezidentu: LOK Ģenerālo asambleju rīkos jūnija sākumā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, ņemot vērā biedru iesniegumu, pieņēmusi lēmumu Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot jau 4. jūnijā. Kongresā daļa biedru vēlas no amata gāzt prezidentu Jāni Buku.
Foto: Niks Vīksnītis Facebook
2

Sekmīgi ne tikai klasiskajā tenisā: latvieši izcīna 3. vietu lielākajā alus tenisa turnīrā

13. aprīlī Vīnē (Austrija), norisinājās Eiropā lielākās Beer Pong (alus teniss) sacensības, kurā Latviju pārstāvošā komanda Niks Vīksnītis un Mārtiņš Jansons ieguva godpilno trešo vietu 384 komandu konkurencē.