Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijā ražotas sporta formas tiek novērtētas arī starptautiskos tirgos

Jānis Celmiņš

Lai arī Antīkajās olimpiskajās spēlēs atlēti bija kaili, mūsdienās sporta spēļu un pasākumu neatņemama sastāvdaļa ir sporta formas. Piedāvājums tirgū un izvēles iespējas ir milzīgas gan no lieliem sporta zīmoliem, gan mazāk atpazīstamiem ražotājiem.

Pēdējos gados ar vien lielāku popularitāti gūst sublimācijas tehnikā ražoti sporta apģērbi, kas atšķirībā no tirgū pieejamajiem gatavajiem izstrādājumiem, nav papildus jāapdrukā ar logo un citu informāciju, jo tas viss tiek iestrādāts audumā jau formas ražošanas procesā, kas ne vien padara druku teju mūžīgu, bet arī paver neierobežotas dizaina iespējas arī paša izstrādājuma krāsā, kas var tikt aizstāta arī ar fona zīmējumu. Turklāt izstrādājuma cena nemainās no apdrukas apjoma.

ETX Latvia SIA ir vietējais ražotājs, kas nodarbojas ar audumu krāsošanu sublimācijas tehnoloģijā un individuāla dizaina sporta apģērbu ražošanu jau 5 gadus. Uzņēmums izgatavo sporta formas teju visiem populārākajiem sporta veidiem, gan komandu formas ( basketbola, volejbola, futbola, florbola, hokeja, pludmales volejbola, handbola u.c.), gan skriešanas, fitnesa, polo, orientēšanās kreklus, motokrosa un BMX kreklus, sacensību numurvestes u.c. Savus produktus uzņēmums realizē gan Latvijā, gan eksporta tirgos Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Dānijā, Vācijā un ASV.

ETX Latvia SIA klienti ir individuāli sportisti, komandas, klubi, federācijas, sporta skolas un uzņēmumi.

Uzņēmums izmanto vienīgi industrijā atzītas, augstas kvalitātes ražošanas iekārtas, materiālus un audumus, kas nodrošina produkta augsto kvalitāti.

Visai ražotajai produkcijai tiek piedāvātas arī ‘’privat label” iespējas, ja klients vēlas attīstīt pats savu zīmolu.

Ražošanas cikla ātrums ir fantastisks: divas līdz desmit darba dienas - no maketa saskaņošanas līdz gatavam izstrādājumam.

Ja arī Tev ir vajadzība pēc sporta formām, noteikti vispirms izskati vietējo ražotāju piedāvātās iespējas!
Pasūtīt individuāla dizaina sporta apģērbus ir viegli un ātri, atliek vien norādīt sporta veidu, ieskicēt domu par vēlamo dizaina virzienu, un ETX Latvia SIA komanda sagatavos jums vizualizāciju ar gatavu produktu. Pēc vizualizācijas apstirprināšanas tiek uzsākta produktu ražošana. Plašāks ETX Latvia SIA darbu portfolio pieejams Sporta formas, sporta formu...

Sīkāka informācija:

SIA ETX Latvia
Sporta formas, sporta formu...
info@etx.lv
+371 25619100

     [+] [-]

, 2020-09-21 18:32, pirms 4 gadiem
Arī tagad vismaz vieglatlētikā, sportisti ir kā nūdistu pludmalē...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-21 18:41, pirms 4 gadiem
Ražotājiem jāatgādina, ka mūsu ir Trīs Zelta Zvaigznes ! Ne baltas un ne sarkanas !

     [+] [-]

, 2020-09-21 22:10, pirms 4 gadiem
Interesants raksts, virsrakstā, ka kāds starptautiski novērtē formas, bet rakstā viena vienīga reklāma Labs clickbaits, kā jau parasti.