Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Septembra pirmajā sestdienā norisināsies Jūrmalas pusmaratons

Latvijas vienīgajā kūrortpilsētā sestdien, 6.septembrī, norisināsies Jūrmalas pusmaratons, kas pulcēs skriešanas entuziastus no visas Latvijas, kā arī profesionālus sportistus no Baltijas valstīm un vairākām citām tuvējām kaimiņzemēm, pastāstīja sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Šajā sporta pasākumā būs četras distances - ''Turkish Airlines'' 21 kilometra distance, "ASICS'' - 10 kilometru distance, ''Seesam'' 5 kilometru skriešanas/nūjošanas distance un ''Lego'' 500 metru līdz viena kilometra distance. Jūrmalas pusmaratona ģenerālsponsors – „Gillette”.

"Vasara jau tuvojas izskaņai, taču skriešanas sezona vēl rit pilnā sparā. Cilvēki aktīvi gatavojas Jūrmalas pusmaratonam, ko apliecina arī plašā interese par divu mēnešu treniņiem, kuri kopš jūlija vidus katru otrdienu profesionāļu uzraudzībā notiek Dzintaru pludmalē," sacīja Tupiņš.

Iepriekš reģistrēties dalībai šajā sporta pasākumā var līdz trešdienai, 3.septembrim (ieskaitot) vietnē Baltijas Maratoni - masu sporta pasākumu..., kā arī sporta klubos "CityFitness'' un veikalos ''Fans''. Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis pauda gandarījumu, ka pilsēta šosezon ir kļuvusi par iecienītu Latvijas tautas sporta un aktīvās atpūtas vietu gan lieliem, gan maziem. "Skriešanas pusmaratons būs noslēdzošais šīs sezonas maratonu sērijas pasākums Jūrmalā. Aizvadītā velo maratona un skrituļslidošanas festivāla apmeklētība un dalībnieku atsauksmes liecina, ka Jūrmala godam uzņēmusi vairākus tūkstošus sportisko aktivitāšu un veselīga dzīvesveida cienītāju," komentēja G. Truksnis.

Atgādinām, ka treniņi dalībai pusmaratonā Dzintaru pludmalē vēl notiks 19. un 26.augustā, kā arī 2.septembrī. Ikviens treniņu apmeklētājs bez maksas saņem "Dion" iztonisko dzērienu, kas palīdz saglabāt izturību un veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā. Būs pieejams arī "Evian" dzirdināšanas punkts.

Jūrmalas pusmaratonu organizē ''Baltijas Maratoni'' sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi.