Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Malašenokai pietrūkst trīs sekundes līdz uzvarai pasaules U17 čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Malašenokai pietrūkst trīs sekundes līdz uzvarai pasaules U17 čempionātā
Anastasija Malašenoka. Foto: Latvijas Modernās pieccīņas federācija

Latvijas modernās pieccīņas sportistei Anastasijai Malašenokai nedēļas nogalē Sofijā pietrūka tikai trīs sekundes līdz triumfam pasaules U17 čempionātā triatla disciplīnā, noslēgumā samierinoties ar ceturto vietu un palikšanu bez godalgas.

Malašenoka labi startēja jau kvalifikācijā, izcīnot otro vietu savā apakšgrupā un droši sasniedzot finālu.

Savukārt finālā izvērtās ļoti aizraujoša cīņa. Uzvaru svinēja vietējā Bulgārijas sportiste Svetla Zgurova, kurai sekundi zaudēja divas sportistes no Ungārijas, bet trīs sekundes Malašenoka. Pēc tam pārējās atlētes jau atpalika vismaz desmit sekundes.

Malašenoka bija desmitā ātrākā peldēšanā, kā arī trešā apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā. Paukošana un jāšana triatlā netiek aizvadīta. Atšķirībā no klasiskajiem divcīņas un trīscīņas sacensībām, kur starp disciplīnām ir laika posmi atpūtai, biatlā un triatlā sacensības notiek līdzīgi akvatlona un triatlona sacensību formātiem.

     [+] [-]

, 2019-07-21 22:35, pirms 5 gadiem
Nu nekas, tāpat liela malace, tagad trenēsies vēl cītīgāk.