Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotāji Kuceba un Teteris pasaules čempionātā paliek otrajā simtā

Andrejs Siliņš

Paukotāji Kuceba un Teteris pasaules čempionātā paliek otrajā simtā
Vitālijs Kuceba Sanktpēterburgā

LETA. Latvijas paukotāji Vitālijs Kuceba un Lūkass Teteris sestdien Ķīnā ieņēma attiecīgi 104. un 125.vietu pasaules čempionātā paukošanā ar floreti.

Priekšsacīkstēs Kuceba izcīnīja vienu uzvaru piecos dueļos, bet Teteris zaudēja visās sešās cīņās. Izslēgšanas sacensībās iekļuva tikai Kuceba, kur viņš bija izlikts ar 72.numuru, taču jau pirmajā kārtā Latvijas paukotājs ar 9:15 zaudēja Benam Pegam no Lielbritānijas un izstājās no tālākās dalības sacīkstēs.

Sacensību noslēgumā viņš tika klasificēts 104.vietā, kamēr Teteris izslēgšanas mačos netika. Sacensībās startēja 135 paukotāji.

Jau ziņots, ka jūnijā Kuceba un Teteris Eiropas čempionātā, kas norisinājās Serbijā, ieņēma attiecīgi 59. un 62.vietu. Pasaules čempionāts Ķīnas pilsētā Vusji ilgs līdz 27.jūlijam.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja