Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Glendeilā tiksies "Patriots" un "Giants"

Glendeilā tiksies "Patriots" un "Giants"
Foto: AFP

Vakarnakt noskaidrojās tās divas vienības, kas 3. februārī Arizonas štata pilsētā Glendeilā tiksies amerikāņu futbola "Super Bowl" izcīņā - Ņujorkas "Giants" un Jaunanglijas "Patriots".

"Patriots" vakarnakt Foksboro pilsētā Masačūsetsas štatā tikās ar Sandjego "Chargers". Neskatoties uz sev nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, "Chargers" pirmo ceturtdaļu uzvarēja ar 3:0. Otrā ceturtdaļa padevās krietni rezultatīvāka, un tas par labu nāca "patriotiem" - pēc pirmā puslaika rezultāta tablo vēstīja 14:9 jau Jaunanglijas kluba labā.


Trešajā ceturtdaļā, gluži tāpat kā pirmajā, punktus guva tikai Sandjego futbolisti un tādējādi pietuvojās "Patriots" vienībai jau līdz divu punktu attālumam - 12:14. Tomēr atlikušajā spēles laikā "Patriots" apliecināja savu favorītu statusu, gūstot septiņus bezatbildes punktus un izcīnot diezgan pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 21:12.


Tikmēr daudzsīvāka cīņa notika Grīnbejā, kur vietējais "Packers" tikās ar Ņujorkas "Giants". Spēli veiksmīgāk iesāka viesu futbolisti, kas pēc pirmās ceturtdaļas bija izvirzījušies vadībā ar 3:0. Mājinieki savu favorītu statusu labi pierādīja otrajā ceturtdaļā un pēc pirmā puslaika jau bija izvirzījušies vadībā ar 10:6. Trešā ceturtdaļa jau bija daudz rezultatīvāka, un ņujorkieši to izmantoja savā labā. 20:17 viesu labā pirms pēdējās ceturtdaļas. Tajā pie vienīgajiem trim punktiem tika mājinieki "Packers", tādējādi izlīdzinot rezultātu. Spēles papildlaikā veiksme bija Ņujorkas kluba pusē, un "Giants" izcīnīja smagu uzvaru ar 23:20, iekļūstot "Super Bowl" izcīņā, kas risināsies 3. februārī.


NFL pusfinālspēles.

20. janvāris.


Jaunanglijas "Patriots" - Sandjego "Chargers" 21:12

Grīnbejas "Packers" - Ņujorkas "Giants" 20:23


Izmantotie reursi:

nfl.com


, 2008-01-21 11:09, pirms 16 gadiem
nevis NHL pusfinālspēles, bet NFL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-21 11:11, pirms 16 gadiem
vismaz viens no brāļiem Manningiem fnālā būs
, 2008-01-21 11:15, pirms 16 gadiem
Labprāt trenētos šajā sporta veiā, ja būtu tāsa ispēja arī te latvijā!
, 2008-01-21 11:17, pirms 16 gadiem
es protams par Jaunanglijas Patriots
, 2008-01-21 11:20, pirms 16 gadiem
Njā... Biju cerējis ieraurdzīt citu finālu, bet nu laikam nebija lemts.. Favrē - Breidija duelis, domājams, ka būtu krietni interesantāks, nekā Meninga - Breidija.

Taču no otras puses Īlajs pašlaik var pārvarēt "mazākā brāļa" sindromu, jo iepriekš viņš bija "Tas Peitona brālis...", bet tagad, ja viņiem izdosies uzvarēt "Pats", tad par Peitonu drīzāk teiks "Tas īlaja brālis..."
, 2008-01-21 11:40, pirms 16 gadiem
>JM
Nu nedomāju, ka ja arī NYG uzvarēs tad "par Peitonu drīzāk teiks "Tas īlaja brālis..."" Sīkajam Meningam vēl puds sāls jāapēd, lai par viņu tā teiktu! Bet NYG šogad biš pārsteidz... kaut gan domāju Pats Superbowl visu saliks savās vietās... un ierādīs NYG viņu vietu! Pārāk jau monstrīga viņiem tā Offensive line...+ Maroney arī ne pa velti maizi ēd... Ok moš viņš nav "super duper" RB, bet pie vajadzības savus jardus var noskriet! Par Brady - Moss duetu nemaz nerunājot...
, 2008-01-21 11:54, pirms 16 gadiem
vot tas bija pusfināls GB-NYG! gribot negribot atkal jāuzsaka E.Manning spēle (neviena INT), Favre ar savu OT INT arī noraka pēdējās cerības uz SB.. kāpēc pie 2-down gāja uz passing, tā arī nesapratu, it sevišķi pie GB 30y atzīmes? NYG K Tynes... mjāā... šitā čakarēt nervus nedrīkst, tiešām, ja viņš būtu aizlicis to pēdējo garām, tad varētu Ace Ventura 1.daļu izdot kā savu autobiogrāfiju...
man prieks par NYG (jo bija mani favorīti), taču šādos laikapstākļos spēlēt ir vnk madness...
, 2008-01-21 12:24, pirms 16 gadiem
Mjā, žēl, ka tā GB-NYG spēle bija tik vēlu, izskatās, ka bija lieliska...
Katrā ziņā priekš manis labāku finālu grūti iedomāties, tieši par šīm komandām arī biju play-offā. SB gan būšu tikai un vienīgi par NE.
, 2008-01-21 13:31, pirms 16 gadiem
als

Nu es nedaudz pārspīlēju, taču ideja skaidra: pret Īlaju sāks izturēties savādāk.
Offensive line viņiem ir tiešām laba, Breidijs var justies droši.

Es gan finālā būšu par "Giants", ne jau tāpēc ka viņi pārāk patiktu, vnk gribas kādu sensāciju.
, 2008-01-21 13:45, pirms 16 gadiem
>JM
Jā nu SB izskatās, ka būs šogad jautrs pasāciens... Kaut gan es labāk tur būtu gribējis redzēt NE un GB dueli... vecais meistars (Favre) pret meistaru labākajos gados (Brady)! Īlajs vēl pazaļš, lai viņu nosauktu par meistaru.... Kaut ja šis šitā turpinās, tad skaties vēl toč par lielo bračku visi sāks pamazām aizmirst... Vecākajam bračkam pareti ir tie mirkļi, kad nav neviena INT pa spēli... cita lieta, ka TD šis parasti vairāk samet un beigās vienalga komanda vinnē! Toties Brady vakar bija vispār pirmais INT karjarā (playoffos).... vot tas ir rādītājs! Līdz vakardienai playoffos šis 124 izspēlēs nav(nebija) pieļāvis nevienu "Interception"!!!
, 2008-01-21 13:46, pirms 16 gadiem
Smalki, NYG tika prognozēts, ka viņi iztāsies jau iepriekšējā kārtā, tomēr "kukiš" un šamie ir iekš fināla. Žēl, ka Chargeri netika galā ar Patriotiem, bet vienalga - jau iepriekšējā kārtā izslēdza Maninga komandu pašiem bez nozīmīgas daļas pamatsastāva (traumas quarterbackam un runerim) ar rezerves quarteri, kurš vispār otro reizi sezonā tika laukumā

NASN rullz
, 2008-01-21 14:47, pirms 16 gadiem
Nu es skatījos tikai pirmo spēli jo otrā baigi vēlu sākās un man likās ka patrioti diezgan pārliecinoši vinnēja vienīgais pirmā ceturdaļa bija tāda pašvaka, bet pēctam jau pārliecinoši gāja uz uzvaru.
Starp citu čārdžeri vispār nevienu TD nedabūja

Cerams ka patrioti arī SB paņems To čaļi ir pelnījuši
, 2008-01-21 14:55, pirms 16 gadiem
Pats pārlieconoši?? vienīgais, kas viņiem tiešām bija pārliecinošs bija defs, pret kuru SD nebija nekādu zāļu!
, 2008-01-21 15:56, pirms 16 gadiem
Nu jā, ja runājam par to kurš pelnījis uzvaru SB, tie ir Pats. Bet šajā duelī es būšu par Giants. Tas tik būtu sasniegums Manningu ģimenei, ja abi brāļi dabūtu katrs savu SB gredzenu divas sezonas pēc kārtas, Peytons pagājošo gadu, Eli šogad. Eli krietni papucētu savu reputāciju.

Ja likās, ka SD bija viens no grūtākajiem pretiniekiem NE šosezon, tad ar Giants būs vēl grūtāk. Knapi NE dabūja savu 16-0 pēdējā spēlē pret tiem pašiem Giants, Eli bija 4 TD. Es paredzu Pats uzvaru ar minimālu pārsvaru, taču ceru, ka Giants uzvarēs.
, 2008-01-21 18:21, pirms 16 gadiem
ar tādu spēli kādu B.Favre rādīja vakardien (kā arī visa komanda vairak vai mazāk kopumā, atskaitot vienīgi varbūt D.Driver, kurš vismaz savā līmenī izskatījās) finālā pret NE nebūtu ko darīt, lai gan protams daudz ko izteica ekstrēmie laika apstākļi utt. bet nu viņam domāju, ka būtu pienācis laiks mest mieru beidzot un ļaut komandai censties nākamsezon sākt jaunu attīstību, jo lielākā daļa no viņiem šosezon aizvadījuši tikai pirmo pilno sezonu (ieskaitot arī M. McCarthy head coach amatā).
katrā ziņā ar nepacietību tagad jāgaida SuperBowl, lai gan esmu visnotaļ pārliecināts jau par uzvarētāju šosezon.
, 2008-01-21 22:42, pirms 16 gadiem
to: janisd


Nu ja Moss netiktu segts pa diviem tad arī būtu vairāk uzbrukuma spēle
Vienkārši pats lika uzsvaru uz aizsardzību, jo tika labi nosegts viens no uzbrukuma līderiem, kāda atšķirība vinnēja ar pārliecinošu aizsardzību vai pārliecinošu uzbrukumu vienalga pārliecinoši
, 2008-01-22 20:14, pirms 16 gadiem
Biju vairāk par "Packers", bet nu spēles otrajā pusē B.Favra spēle tiešām nebija spožākā... Savukārt "Giants" sitēja Tynes sitieni gan, hm,... ja tas būtu kāds Sanfrancisko "49-ers", varētu saprast.
Arī "Packers" atsitieni (punt) bija patizli - viens laikam bija tik 29 jardi, ja nemaldos!
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Četrās jauniešu grupās noskaidroti Latvijas čempioni komandām 64 lauciņu dambretē

Vakar, 21.aprīlī, Cēsu novada Priekuļu vidusskolā norisinājās Latvijas komandu čempionāts jauniešiem 64 lauciņu dambretē, dalaot medaļu komplektus četrās jauniešu grupās.