Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Bārnss izvirzījies vadībā "US Open", Vudsa izredzes niecīgas

Bārnss izvirzījies vadībā "US Open", Vudsa izredzes niecīgas
Rikijs Bārnss
Foto: AP

Ņujorkā notiekošajā "US Open" turnīrā notikusi līderu maiņa. Uz pirmo vietu pakāpies ASV golferis Rikijs Bārnss, kuram ir viena sitiena pārsvars pār tuvāko sekotāju, bet pērnā gada čempions Taigers Vudss diez vai spēs aizstāvēt titulu.

Pēc pirmās kārtas jeb 18 veiktajām bedrītēm vadībā ar -6 atradās kanādietis Maiks Vīrs, kurš par diviem sitieniem pārspēja zviedru Henriku Stensonu. Daļa golferu otro kārtu iesāka neilgi pēc pirmās noslēgšanās un spēlēja vakar ''līdz tumsai'', bet šodien agri no rīta pabeidza 36 bedrītes. Dienas pirmajā pusē laika apstākļi bija patīkami, līdz ar to tiem, kas spēlēja pirmie, paveicās ar iespēju sasniegt labākus rezultātus, jo vakarpusē, kad otrās kārtas izspēli sāka pārējie, ieskaitot pērnā gada čempionu Taigeru Vudsu, laika apstākļi arvien pasliktinājās.

Rīta pusē notika izmaiņas līderos. Vadību pārņēma ASV golferis Rikijs Bārnss, kurš otro raundu pabeidza ar -5 un summā sasniedza -8. Bārnsa 36 bedrītēs izmantotie 132 sitieni ir jauns "US Open" rekords. Iepriekšējais – 133 sitieni pēc 36 bedrītēm – piederēja Džimam Fjurikam (ASV) un Vīdžejam Singam (Fidži), kuri to iespēja 2003.gada turnīrā.

Arī otrajā vietā ASV pārstāvis – Lukass Glovers, kurš uzrādīja dienas labāko rezultātu (-6) un no Bārnsa atpaliek vienu sitienu, bet trešajā ar nemainīgu – 6 pirmās kārtas līderis Vīrs. Pagājušā gada uzvarētājs Vudss šodien spēja 18 bedrītes pabeigt ar -1 un summā no līdera atpaliek 11 sitienus. Līdz ar to puslīdz droši var apgalvot, ka viņš pērn izcīnīto titulu šogad neaizstāvēs.

Turnīrs pēc otrās kārtas beidzies jau vairākiem labi pazīstamiem golferiem – 1994. un 1997.gada čempionam Ērnijam Elsam no DĀR, pasaules ranga 3.numuram anglim Polam Keisijam un pērn divus ''major'' turnīrus uzvarējušam īram Podregam Haringtonam

Atkarībā no laika apstākļiem, pēc dažām stundām varētu sākties trešās kārtas izspēle, bet turnīrs, visticamāk, tiks pabeigts pirmdien, nevis svētdien, kā sākotnēji paredzēts.

"US Open" līderi pēc 2.kārtas

VGolferisValsts1.r.2.rSumma+/-
1.Rikijs BārnssASV6765132-8
2.Lukass GloversASV6964133-7
3.Maiks VīrsKanāda6470134-6
4.-6.Azuma JanoJapāna7265137-3
4.-6.Deivids DuvālsASV6770137-3
4.-6.Peters HansonsZviedrija6671137-3

Izmantotie resursi:
usopen.com


, 2009-06-20 22:57, pirms 15 gadiem
...būs jāpaveic kārtējais varoņdarbs , lai iespiestos līderos...
, 2009-06-21 18:10, pirms 15 gadiem
daudzi lasa par golfu
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Četrās jauniešu grupās noskaidroti Latvijas čempioni komandām 64 lauciņu dambretē

Vakar, 21.aprīlī, Cēsu novada Priekuļu vidusskolā norisinājās Latvijas komandu čempionāts jauniešiem 64 lauciņu dambretē, dalaot medaļu komplektus četrās jauniešu grupās.