Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Video: Aicina pieteikties Eiropas Sporta izcilības balvai

Jānis Celmiņš
Latvijas Sporta federāciju padome izsludinājusi pieteikšanos Eiropas Komisijas Sporta izcilības balvas konkursam divās kategorijās – #BeActive Darba vietas izcilības balva 2017 un #BeActive Izglītības iestādes izcilības balva 2017, aicinot pieteikties attiecīgi darbavietas – uzņēmumus vai iestādes, kā arī izglītības iestādes – skolas un bērnudārzus.
#BeActive izcilības balva (#BeActive Awards) ir Eiropas Komisijas Eiropas Sporta nedēļas ietvaros izveidota balva, kas tiek pasniegta trijās kategorijās – lai īpaši godinātu personības, izglītības iestādes un iestādes vai uzņēmumus visā Eiropā, kas savā darbībā veicina nodarbošanos ar sportu un fiziskām aktivitātēm. #BeActive Izglītības iestādes izcilības balva (#BeActive Education Award) tiek pasniegta mācību iestādei, kas veicina un atbalsta bērnu fizisko aktivitāti, palīdz bērniem jau agrā vecumā novērtēt fiziskās aktivitātes pozitīvo nozīmi veselīga dzīvesveida attīstībā arī vēlākos dzīves gados. Šajā kategorijā pagājušajā gadā Eiropas fināla trijniekā iekļuva Jelgavas 4. vidusskola.
Vērtējums: