Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mākslas vingrotājai Djominai 24. vieta "Grand Prix" etapā

Ints Megnis
Ints Megnis

Mākslas vingrotājai Djominai 24. vieta "Grand Prix" etapā
Jekaterina Djomina
Publicitātes foto

Latvijas mākslas vingrotāja Jekaterina Djomina šonedēļ Izraēlā guvusi 24. vietu Izraēlā notikušajā "Grand Prix" kategorijas posmā.

Djomina gan startēja vien trijās no četrām disciplīnām, jo neaizvadīja vingrojumus ar bumbu, tāpēc daudzcīņā uz augstu vietu nepretendēja un ar 46,700 punktiem ierindojās 24. pozīcijā starp 28 sportistēm. Tomēr jāpiemin Djominas rezultāts vingrojumos ar apli, kur viņa tika pie 13,650 punktiem, paliekot vien nedaudz aiz iespējas piedalīties finālā.

Tāpat Latvija ieņēma sesto vietu starp septiņām vienībām komandu sacensībās. Zīmīgi, ka komandu cīņās pie divām medaļām pamanījās tikt Igaunija.

Paralēli "Grand Prix" etapam arī notika starptautiskas sacensības, kurās Jurate Paula Romanova ar 48,900 punktiem ierindojās 11. vietā starp 19 sportistēm, kamēr Elīna Zaika ar 45,450 punktiem tika pie 17. vietas.

"Grand Prix" posmi notiek paralēli Pasaules kausa etapiem. Izraēlā notika piektais no septiņiem plānotajiem šī gada "Grand Prix" posmiem.

     [+] [-]

, 2018-05-21 13:30, pirms 6 gadiem
Kā tad Djomina nestartēja ar bumbu? Startēja! Un rezultāts arī bija pāri 13 punktiem. Ja būtu startējusi tikai ar trim, gala rezultāts būtu tikai 33 punkti ar kaut ko. Diemžēl vietnē, kur varēja sekot līdzi, vēl joprojām nav izlikti visi rezultāti.