Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Piedalies "Time Run" auto-foto orientēšanās sacensībās

Piektdien, 23. martā, plkst. 20.30 sāksies “Time Run” auto-foto orientēšanās sacensību 2018. gada sezona. Dalībnieki ir aicināti pulcēties no plkst. 20.00, restorānā "Hesburger", Krasta ielā 85.

Jau 23. martā tiks dots starts jaunajai "Time Run" auto-foto orientēšanās sezonai, kur komandas visas sezonas laikā sacentīsies par galveno balvu - ceļojums 4 personām uz Stokholmu ar Tallink kruīza kuģi.

Sacensību laikā "Time Run" piedāvā iepazīt Rīgu draugu kompānijā, vācot punktus un pildot piedzīvojumu pilnus uzdevumus. Komandai spēles sākumā tiek iedota karte, kurā atzīmēti kontrolpunkti, un attēlu lapa ar objektiem, kuri ir jāatrod. Orientējoties kartē, komandai atvēlētajā laikā jādodas uz atzīmētajiem punktiem, jāatrod viens no objektiem un jānofotografējas pie tā. Svarīgi, lai, katrā fotogrāfijā ir redzams viens un tas pats komandas loceklis. Sacensību laikā ir jāiegūst pēc iespējas vairāk punktus. Katra posma izskaņā notiek apbalvošana, kurā tiek suminātas labākas komandas. Posmā uzvar komandas, kura spēles laikā ir ieguvusi vislielāko punktu skaitu.

Lai piedalītos sacensības nepieciešams:

-transportlīdzeklis
-vismaz divi komandas locekļi
-ierīce, ar kuru uzņemt fotogrāfijas
-labs noskaņojums.

Time Run organizē auto-foto orientēšanās sacensības, kurās svarīgs ir komandas gars. Sacensību laikā, dalībnieki iepazīst Rīgu, pārbauda savu atjautību, satiek jaunus cilvēkus, pārvar izaicinājumus, jautrā kompānijā. Mēs darbojamies jau otro gadu. Pagājušajā gadā notika astoņi sezonas sacensību posmi, kuri noslēdzās ar jauniem iespaidiem, apbalvošanas ceremoniju un kopīgu atpūtu neformālā gaisotnē. Papildus tam, sākām organizēt individuālos komandu saliedēšanās pasākumus – korporatīvajiem, vai privātajiem interesentiem.

Piesaki savu komandu, sūtot mums pieteikumu e-pastā timerungame@gmail.com, norādot komandas nosaukumu un savu kontakttālruni.

Informāciju sagatavoja:
Ketija Ungailo un Līva Paupere


, 2018-03-19 21:00, pirms 6 gadiem
Noteikti iesaki piedalīties šajā pasākumā. Adrenalīns, piedzīvojumiem bagāts vakars garantēts. Pagājušā sezona bija lieliska!
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sabīne Musajeva un Artūrs Reinholds. Foto: Aksels Ambergs.
1

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā

Artūrs Reinholds un Sabina Musajeva kronēti par čempioniem pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā SynotTip Latvijas 2024. gada individuālajā čempionātā galda tenisā, bet, pieskaitot dubultspēles, zelta medaļas nopelnīja arī Baiba Bogdanova, Margarita Smirnova, Oļegs Kartuzovs un Aleksandrs Maskaļonoks.