Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Austrālija otrajā sērijas mačā revanšējas Indijai

Juris Miņins
Juris Miņins

Austrālija otrajā sērijas mačā revanšējas Indijai
Foto: EPA/Scanpix

Austrālijas nacionālā kriketa izlase šodien revanšējās Indijas komandai par savstarpējā Testu maču sērijas pirmajā cīņā piedzīvoto zaudējumu, svinot panākumu ar 146 punktu starpību.

Iepriekš jau bijām ziņojuši par to, ka Indijas kriketa izlase pirmajā Testa kriketa sērijas spēlē ar 34 punktu pārsvaru pārspēja Austrāliju, taču otrajā cīņā gan austrālieši izrādījās labāki.

Austrālieši jau pirmajā mača iningā ielika stabilus pamatus panākumam, gūstot 324 punktus, kad Markuss Hariss desmit reizes spēja raidīt bumbiņu līdz laukuma norobežojumiem, gūstot četrus punktus katrā reizē, bet kopumā tiekot pie 70 punktiem. Savukārt Ārons Finčs un Trevis Heds katrs izcēlās ar vēl vismaz 50 punktiem.

Savukārt no metējiem piecus viketus guva Neitans Laions, kurš iningu noslēdza ar ekonomijas rādītāju 1.92.

Otrajā iningā Usmans Kavaja bija tas, kurš austrāliešu labā guva visvairāk punktus, šoreiz – 72, taču šajā spēles nogrieznī galvenais bija metēju sniegums, jo viņi, tikuši galā ar Indijas izlases galveno uzbrukuma spēku, austrālieši ātri padarīja atlikušo darbiņu, atstājot Indiju uz 140 punktiem.

Jāpiebilst, ka Indijas izlases līderis un kapteinis Virats Koli pirmajā iningā guva 123 punktus, taču otrajā spēles cēlienā viņa lieliskās spēles kā reiz pietrūka, jo laukumu Koli pameta ar 17 punktiem.

Testu maču sērija turpināsies ar vēl divām spēlēm, pirmā no kurām ilgs no 26. līdz 30. decembrim.

Tāpat pašlaik Testa kriketa maču aizvada Jaunzēlandes un Šrilankas izlases un šrilankieši, pirmajā iningā zaudējot 578 punktus, pašlaik atrodas iedzinējos ar 37 punktu deficītu, taču viņiem vēl ir 7 spēlētāji, kas var doties laukumā. Tiesa, runājot objektīvi, šrilankiešiem šāda situācija ir pagalam neveiksmīga un uz uzvaru pretendēt būs ļoti grūti.

Izmantotie resursi:
ESPNcricinfo - Cricket Live Scores, Stats,...