Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas šāvēju jauktā komanda izcīna sesto vietu Eiropas junioru čempionātā

Rolands Eliņš

Latvijas šāvēju jauktā komanda izcīna sesto vietu Eiropas junioru čempionātā
Rihards Zorge. Foto: Facebook

LETA. Latvijas jauktā šāvēju komanda, kurā startēja Selīna Kovaļevska un Rihards Zorge, trešdien Eiropas junioru čempionātā 50 metru sacensībās šaušanā ar pistoli izcīnīja sesto vietu.

Kvalifikācijā Latvijas duets palika pēdējā, sestajā vietā, bet pusfinālā ar 180,6 punktiem izdevās uzrādīt trešo labāko rezultātu. Ar to gan sacensības nebija beigušās, jo turpinājumā bija jāspēkojas finālā, kurā Kovaļevska un Zorge palika sestie.

Uzvaru izcīnīja Krievijas pāris Naģežda Koloda un Andrejs Čilikovs.

Kovaļevksa ar Ernestu Erbu otrdien arī startēja 25 metru distancē ar standarta pistoli, kur jaukto pāru konkurencē viņi ieņēma pirmspēdējo, 11.vietu.

Jau ziņots, ka Latvijas šāvējs Erbs pirmdien Itālijā uzvarēja Eiropas čempionāta junioru sacensībās un kopā ar Zorgi un Danielu Vilciņu ieguva bronzas medaļas komandu vērtējumā.

Eiropas čempionāts šaušanā 25 un 50 metru distancē ilgs līdz nākamajai pirmdienai.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-09-19 04:27, pirms 5 gadiem
Liela nestabilitāte... Un vairāk no meičas jāpastrādā!