Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijai ceturtdaļfināls arī senioru 10 deju pasaules čempionātā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijai ceturtdaļfināls arī senioru 10 deju pasaules čempionātā
Sergejs un Kristīne Latņikovi. Foto: no pāra privātā arhīva.

Francijas pilsētā Lionā notikušajā Pasaules čempionātā 10 dejās (5 Standartdejas+5 Latīņamerikas dejas) Senioriem I (35 g. un vecāki) rīdzinieki Sergejs un Kristīne Latņikovi atkārtoja mūsu abu vadošo Standartdeju pāru pirms nedēļas sasniegto panākumu un arī iekļuva ceturtdaļfinālā, 35 pāru konkurencē iegūstot 17.vietu.

Pagājušajā gadā pasaules čempionātā 10 dejās Ungārijā Sergejs un Kristīne Latņikovi (Deju studija – 7) pirmo reizi kādā no programmām sasniedza ceturtdaļfinālu, ierindojoties dalītā 24.-25.vietā. Ņemot vērā iepriekšējos rezultātus, Valērija un Agitas Mironovu audzēkņiem bija ļoti labas iespējas vēlreiz iekļūt ceturtdaļfinālā. Sergejs ar Kristīni to paveica, ar 19.rezultātu pārvarot pirmo kārtu astotdaļfinālu un pēc tam iegūstot 17.vietu. Viņiem izdevās apsteigt dažus iepriekš nepārspētu pārus.

Uzvarot četrās no desmit dejām un līdzīgā cīņā pārspējot Francijas pāri, čempiona titulu pēc divu gadu pārtraukuma atguva Rubens Lopezs un Eva Moija. Spāņiem ļoti veiksmīga ir sanākusi karjera senioros, jo uzvaras tika svinētas 2017. un 2016.gadā, kamēr pieaugušo grupā Eiropas kausā 2008.gadā un pasaules kausā 2007.gadā viņi palika pēdējā vietā. Godalgoto trijnieku noslēdza pagājušā gada uzvarētāji no Vācijas.

     [+] [-]

, 2020-02-24 01:13, pirms 4 gadiem
Kristīne ar Sergeju patiesi malači