Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Augstas klases sportisti ceturtdien piedalīsies SOK izglītojošā seminārā

Andrejs Siliņš

Ceturtdien, 19.oktobrī “Elektrum Olimpiskajā centrā” Rīgā notiks izglītojošs seminārs augstas klases sportistiem, ar mērķi veicināt sportistu veiksmīgu iesaistīšanos darba tirgū pēc aktīvā sportista karjeras beigām.

Starptautiskā Olimpiskā Komiteja (SOK) un SOK Atlētu komisija sadarbībā ar The Adecco Group un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) Atlētu karjeras programmas ietvaros organizē informatīvi izglītojošu semināru augstas klases sportistiem, ar mērķi veicināt sportistu veiksmīgu iesaistīšanos darba tirgū pēc aktīvā sportista karjeras beigām.

Seminārs norisināsies ceturtdien, 19.oktobrī “Elektrum Olimpiskajā centrā” Rīgā, Grostonas ielā 6B, 2.stāva konferenču zālē. Semināra sākums ir plkst.9:00 un to atklās LOK prezidents Aldons Vrubļevskis.

Izglītojošajā seminārā piedalīsies sportisti, kuri jau ir beiguši vai drīzumā plāno beigt aktīvā sportista gaitas, un šobrīd apsver iespējas iesaistīties darba tirgū. Semināra laikā tās dalībniekiem tiks sniegta iespēja apzināties savas spējas un stiprās puses, kā arī praktiskas zināšanas – kā sagatavot profesionālu CV un veiksmīgi izmantot sociālos tīklus savu karjeras mērķu sasniegšanai.

Seminārā piedalīsies tādi augstas klases esošie un bijušie sportisti kā Edgars Masaļskis, Kaspars Gorkšs, Māris Verpakovskis, Lauma Grīva, Jānis Kuzmins, Inguna Minusa, Gerda Krūmiņa, Agnese Pastare, Elvijs Misāns, Ieva Zunda, Deniss Čerkovskis u.c.

Seminārs norisināsies angļu valodā un pēc tā semināra dalībniekiem tiks izsniegti SOK sertifikāti.

Ar semināra programmu ir iespējams iepazīties šeit: olimpiade.lv

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Mālmeisters
LOK preses sekretārs