Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Liepājā atklās unikālu sporta nodarbību programmu bērniem

Andrejs Siliņš

Liepājā atklās unikālu sporta nodarbību programmu bērniem
Foto: bernurepublika.lv

Nākamās nedēļas nogalē, 27. oktobrī, pulksten 18 Liepājas Olimpiskajā centrā tiks atklāta jauna sporta programma bērniem no septiņu gadu vecuma – “Atrodi savu sporta veidu”. Unikālās sporta programmas ietvaros dalībnieki viena mācību gada ietvaros varēs iepazīties un apgūt pamatus vairākos sporta veidos.

“Ar domubiedriem nonācām pie secinājuma, ka veidosim vairākus sporta veidus aptverošu sporta programmu, kas dos iespēju bērniem īsā laika periodā iesaistīties dažādu atšķirīgu sporta veidu nodarbībās. Programmas nodarbību metodika izveidota, lai bērniem radītu prieku un interesi par sportu kopumā,” atklāj programmas iniciators, biedrības “Bērnu ciematu Republika” vadītājs, Kaspars Čerņavskis. “Savā ziņā šo programmu dēvējam par “sporta sākumskolu.”

Programmas ietvaros bērniem būs iespēja mācību gada laikā iesaistīties kopumā desmit sporta veidu nodarbībās. Ar audzēkņiem strādās profesionāli treneri un būs pieejams inventārs basketbola, tenisa, džudo, florbola, futbola, hokeja, peldēšanas, sporta deju, vieglatlētikas un volejbola nodarbībām.

Pēc sporta programmas absolvēšanas vecāki saņems atzinumu – sertifikātu par bērnam piemērotāko un atbilstošāko sporta veidu, kuru nākotnē attīstīt un pilnveidot kādā no Liepājas Sporta skolām.

Nodarbības 2017./2018. mācību gadā bērniem no septiņu gadu vecuma tiks organizētas divreiz nedēļā Liepājas Olimpiskajā centrā, ledus hallē, stadionos un Liepājas Tenisa sporta skolas kortos.

Programma "Atrodi savu sporta veidu" ir sertificēta Liepājas izglītības pārvaldē kā interešu izglītības programma.

Bērnu vecāki aicināti pieteikt savas atvases telefoniski 25152278 vai rakstot e-pastu info@bernurepublika.lv.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kirma
Liepājas pilsētas Domes Sporta pārvaldes
ārējo sakaru speciālists