Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvējai Evardsonei Latvijas rekords sacensībās Čehijā

Andrejs Siliņš

Šāvējai Evardsonei Latvijas rekords sacensībās Čehijā
Foto: AP / Scanpix

Čehijā notikušajās "Shooting Hopes" sacensībās šaušanā ar šauteni guļus no 50 metriem Latvijas jaunā sportiste Dženeta Evardsone 81 dalībnieces vidū izcīnīja augsto septīto pozīciju, uzstādot jaunu personīgo un Latvijas rekordu.

18 gadus vecā Evardsone, kura pavasarī izcīnīja trīs zelta godalgas Latvijas čempionātā sacensībās Čehijā sasniedza rezultātu 619,2, kas bija jauns personiskais rekords un arī jauns Latvijas rekords šajā disciplīnā. Ar to pietika septītajai pozīcijai.

"Shooting Hopes" sacensībās tika rīkotas jau 28. reizi, kopumā tajās startēja 384 jaunie šāvēji no 22 dažādām valstīm. Evardsones discpilīnā startēja 81 sportiste.

Evardsone, kura pārstāv Dobeles sporta skolu (treneris - Armands Freimanis), plāno piedalīties pasaules čempionātā, kas no augusta beigām līdz septembra pirmajai pusei norisināsies Dienvidkorejā.

Izmantotie resursi:
Meeting of the Shooting Hopes Pilsen

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja