Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Reģionālā konference "Baltijas sporta mārketinga konference 2010"

Reģionālā konference "Baltijas sporta mārketinga konference 2010"
Rīgas VEF karsējmeitenes
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

9.-10. septembrī, Rīgā biedrība “Sporta attīstības centrs” pirmo reizi rīko starptautisku konferenci “Baltijas sporta mārketinga konference 2010”. Konferences mērķis ir dot iespēju nozares “spēlētājiem” satikties vienkopus, dalīties pieredzē un zināšanās, mācīties no pieredzējušiem profesionāļiem un viņu veiksmes stāstiem, kā arī vienam no otra un, protams, dibināt kontaktus un noslēgt partnerības.

Latvija un pat Baltija ir salīdzinoši mazs tirgus, lai varētu akumulēt un izmantot visu labāko, kas pasaulē un Eiropā ir paveikts sporta mārketingā. Tomēr neatkarīgi no tā mums ir jāmācās augt un attīstīties. Tāpēc biedrība “Sporta attīstības centrs” rīko reģiona sporta mārketinga konferenci. Iespējas un problemātika ir līdzīga visur – šajos ekonomiskajos apstākļos sporta pasākumi tiek apmeklēti mazāk, bet ir arī sacensības vai notikumi, kur skatītāju pat ir vairāk nekā agrāk.

Kas ir tie argumenti, kas palīdz? Ko dara veiksmīgākie? Kas piesaista skatītāju? Kāpēc sponsori atbalsta? Kādu vērtību sporta projekts var dot sponsoram? Kā piesaistīt līdzekļus sportam? Kāda ir pašvaldību loma un ieguvumi sporta pasākumu norises, sportistu un komandu atbalstīšanā? Šos un daudzus citus līdzīgus jautājumus “Baltijas sporta mārketinga konference 2010” laikā vērtēs, analizēs tās dalībnieki.

Konferencei ir piesaistīti augstas kvalifikācijas lektori. Starp tiem jāmin Viljams Fentons no “Sponsorship Ideas”, kurš pārstāvēs arī Eiropas Sponsorēšanas asociāciju. Uzstāties piekrituši pārstāvji no basketbola kluba “Žalgiris”, “Adidas Moscow”, Carlsberg. Gatavību dalīties pieredzē apstiprinājuši arī Berlīnes pasaules čempionāta vieglatlētikā 2009 organizatori un citi vieslektori.

Ja Jūs vēlaties rast jaunas spožas idejas, radošus un atjautīgus risinājumus, šī konference ir vieta, kur tos meklēt un atrast. Par dalību “Baltijas sporta mārketinga konference 2010”, runātājiem un tēmām skatiet mājas lapā sportsmarketing.lv: SportsMarketing


Annija Rulle-Titava. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Siguldiete Rulle-Titava triumfē Latvijas Universiādes badmintona turnīrā

Latvijas XXXIV Universiādes badmintona turnīrā par absolūto čempioni kļuva Rīgas Ekonomikas augstskolas pirmkursniece Annija Rulle-Titava, uzvarot gan sieviešu vienspēlēs, gan arī sieviešu un jauktajās dubultspēlēs. Vīriešeim divi tituli Oskaram Sauītim.
Latvijas pārstāvji uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas stenda šāvēji uzvar Baltijas čempionāta 1. posmā Viļņā

No 13. līdz 14. aprīlim Viļņā norisinājās Baltijas čempionāta pirmais posms stenda šaušanā, kur par uzvarētājiem kļuvuši Latvijas pāsrstāvji.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".