Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie šāvēji iekļūst Eiropas finālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas jaunie šāvēji iekļūst Eiropas finālā
Latvijas šāvēju komanda, līdere Agate Rašmane
Foto: Andris Krieķis, eyl.kriekis.eu

13. aprīlī Dobelē noslēdzās Eiropas Jaunatnes līgas (EYL) kvalifikācijas sacensības Ziemeļu reģionam, ko ar Eiropas Šaušanas konfederācijas (ESC) atbalstu organizēja Latvijas Šaušanas federācija un Dobeles pilsēta. Piedalījās Somija, Latvija, Lietuva, Norvēģija, Polija un Zviedrija. Musējo komanda iekļuva līgas finālā, kas gaidāms oktobrī Serbijā.

Dobelē spraigā cīņā Somija uzvarēja visas četras šauteņu grupas sacīkstes, bet Latvija uzvarēja visas četras pistoļu grupas sacīkstes.

Latvijas pistoļu šāvēju komandā startēja dobelnieki Agate Rašmane, Gvido Cvetkovs un Jēkabs Reinis Timms (treneris Vilnis Celmiņš), un tukumnieks Kristaps Smilga (treneris Zigfrīds Mārkainis). Otro vietu šautenē izcīnīja Norvēģija, bet pistolē Polija. Šīs četras komandas ir kvalificējušās EYL finālam, kas notiks Serbijā, 2014.gada oktobra pirmajā nedēļas nogalē.

Šaušanas sporta klubs "Dobele" ar prezidentu Vilni Celmiņu un viņa komandu bija lieliski sagatavojuši pilsētas sporta halli jaunajiem sportistiem no Ziemeļu reģiona.

Kā zināms, izslēgšanas periods par tiesībām piedalīties reģionālajās kārtās noslēdzās marta vidū, nosakot piecas šautenes un piecas pistoles komandas, kurām ir tiesības cīnīties par četrām vietām startam Eiropas finalā. Ziemeļu reģions bija pirmais, kas veica kvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
www.saufed.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-04-16 15:25, pirms 10 gadiem
Uz Ukrainu!