Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Time Run" aicina piedalīties auto-foto orientēšanās sacensībās

Piektdien, 2018.gada 18.maijā, plkst. 20.00 notiks “Time Run” auto-foto orientēšanās otrās sezonas trešais posms “Čempis”. Dalībnieki tiek aicināti pulcēties restorānā "Hesburger", Krasta ielā 85. Posma izskaņā gaidāma dalībnieku apbalvošanas ceremonija.

Pēc diviem veiksmīgi aizvadītiem posmiem, “Time Run” izziņojis nu jau trešā posma norises vietu un laiku, aicinot pieteikties visus interesentus. Astoņu sezonas posmu garumā komandas cīnīsies par sezonas galveno balvu - jūras ceļojumu komandai uz karalisko Stokholmu ar aizraujošu izklaides programmu uz kuģa.

Sacensību sākumā komandām tiek iedota karte, kurā atzīmēti kontrolpunkti, un attēlu lapa ar objektiem, kas jāatrod. Orientējoties kartē, komandām atvēlētajā laikā jādodas uz atzīmētajiem punktiem, jāatrod viens no objektiem un jānofotografējas pie tā. Jāņem vērā, ka katrā fotogrāfijā jābūt redzamam vienam un tam pašam komandas loceklim! Spēles laikā jāiegūst pēc iespējas vairāk punktu. Būs iespējams iegūt arī papildus punktus, veicot sarežģītākus uzdevumus. Spēlei nepieciešams savs transportlīdzeklis, vismaz divi komandas locekļi, kā arī ierīce, ar kuru uzņemt fotogrāfijas.

“Time Run” organizē foto orientēšanās sacensības jau otro gadu. Pagājušajā sezonā tika aizvadīti astoņi posmi, kuru noslēgumā komandas atpūtās neformālā gaisotnē, daloties ar jauniegūtajiem iespaidiem. Sākot jauno sezonu, notiek arī aktīva darbošanās sociālajos tīklos (https://www.facebook.com/supercheckpoint/ un https://www.instagram.com/timerun.lv/), kuros noris interaktīva mijiedarbība ar sekotājiem. “Time Run” piedāvā arī organizēt privātus vai korporatīvus saliedēšanās pasākumus.

Ja vēlies pieteikt savu komandu sacensībām, sūti savu pieteikumu e-pastā timerungame@gmail.com, norādot savas komandas nosaukumu un kontakttālruni!

Informāciju sagatavoja:
Ketija Ungailo


, 2018-05-15 21:03, pirms 6 gadiem
Uzvarēs ātrākais Fotošopa eksperts.
, 2018-05-15 22:05, pirms 6 gadiem
Ja komandā ir tikai meitenes, kur viņas raus to locekli, kuram jābūt bildēs?!
Helvijs Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
20

broky un "FaZe" izvelk negaidītu trumpja dūzi un iekļūst "Major" pusfinālā

Latvijas esportista Helvija "broky" Saukanta pārstāvētā "FaZe" komanda sasniegusi datorspēles CS2 sezonas svarīgākā turnīra "Major" pusfinālu. Šovakar ceturtdaļfinālā "FaZe" revanšējās "Spirit" par zaudējumu Katovices finālā februārī un uzvarēja ar 2:1, turklāt izšķirošā karte bija "Vertigo", ko līdz šim "FaZe" nemaz nebija spēlējusi.
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.