Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nīderlande no lauka hokeja Pasaules kausa izslēdz mājniekus indiešus

Juris Miņins
Juris Miņins

Nīderlande no lauka hokeja Pasaules kausa izslēdz mājniekus indiešus
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties vārtiem 50. minūtē Nīderlande ar 2:1 Pasaules kausa lauka hokejā ceturtdaļfinālā vakar apspēlēja laukuma saimniekus indiešus, bet beļģi, arī gūstot vārtus desmit minūtes pirms mača pamatlaika beigām, pārspēja Vāciju (2:1).

Vakardien Indijas pilsētā Bubanešvarā tika aizvadītas divas atlikušās 2018. gada lauka hokeja Pasaules kausa ceturtdaļfinālu cīņas un tajās tikās Pasaules rangā augstās vietās esošās komandas. Ceturtā spēcīgākā pasaules komanda Nīderlande tikās ar Indiju, kas ir piektā spēcīgākā, bet Beļģija (3.) mērojās spēkiem ar sesto labāko planētas vienību, Vāciju.

Lai arī formāli šajās spēlēs pie panākumiem tika favorīti, visas četras komandas demonstrēja labu spēli un varēja turpināt cīņu par čempionu titulu, tā teikt, pusfinālu dalībnieku kompāniju nebojātu neviena no vienībām.

Tomēr, lai vai kā, bet uzvarētāji bija jānosaka un pirmajā mačā, kurā Vācija spēlēja ar Beļģiju, vācieši pirmie izvirzījās vadībā, gūstot vārtus pirmās ceturtdaļas izskaņā, taču otrā spēles cēliena ievadā beļģi atspēlējās, bet 50. mača minūtē Toms Būns guva izšķirošos vārtus, aizsūtot vāciešus uz mājām.

Jāsaka, ka otrā spēle pēc rezultatīvajiem notikumiem bija teju identiska, proti, indieši pirmie guva vārtus, tad nīderlandieši ātri atspēlējās, bet precīzi piecdesmitajā spēles minūtē Minks Alfons Van der Vērdens raidīja bumbiņu Indijas vārtos, izslēdzot turnīra organizatorus no turpmākās cīņas un atstājot viņus bez medaļām.

Pēc šiem mačiem ir kļuvuši zināmi arī pusfinālu pāri – Anglija spēlēs pret Beļģiju, bet Nīderlandes pretinieki būs Pasaules reitinga līderi, Austrālija.

2018. gada Pasaules kauss lauka hokejā

Izslēgšans maču priekšsacīkstes

ViesiMājniekiRezultāts
AnglijaJaunzēlande2:0
FrancijaĶīna1:0
BeļģijaPakistāna5:0
NīderlandeKanāda5:0

Ceturtdaļfināls

ViesiMājniekiRezultāts
ArgentīnaAnglija2:3
AustrālijaFrancija3:0
VācijaBeļģija1:2
IndijaNīderlande1:2

Pusfināls

ViesiMājniekiRezultāts
AnglijaBeļģija
AustrālijaNīderlande

Vietu sadalījums

#Komanda
1.
2.
3.
4.
5.Vācija
6.Indija
7.Argentīna
8.Francija
9.Jaunzēlande
10.Ķīna
11.Kanāda
12.Pakistāna
13.Spānija
14.Īrija
15.Malaizija
16.DĀR

Izmantotie resursi:
https://www.worldcup2018.hockey/men/

     [+] [-]

, 2018-12-14 15:45, pirms 5 gadiem
Mūsu hokeja nācijai hokejs un florbols ir, varētu arī ieviest lauka hokeju!