Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Līvānos norisināsies starptautisks sēdvolejbola turnīrs

Andris Kalns
Andris Kalns

Šajā nedēļas nogalē (14.-16.decembris) Līvānos deviņu valstu komandas no sešā valstīm samēros spēkus sēdvolejbola sacensībās. Latvijas komandai tā būs laba sagatavošanās gaidāmajam Eiropas čempionātam.

Nedēļas nogalē no 14. līdz 16. decembrim Līvānu 1. vidusskolas sporta zālē notiks piektais, posms Baltijas līgai sēdvolejbolā, kas arī šo sacensību finālposms. Vai Latvijas pirmā komanda spēs aizstāvēt titulu un ceturto gadu pēc kārtas kļūs par Baltijas līgas čempioniem? To uzzināsim jau sestdien 15. decembrī.

Baltijas līgas finālposma ietvaros norisināsies arī starptautisks sēdvolejbola turnīrs "Draudzības kauss 2018", kurā piedalīsies deviņas komandas no sešām valstīm – līdzās mājiniekiem arī Lietuvas, Ukrainas, Kazahstānas Krievijas un Igaunijas. Latviju pārstāvēs RNSD LĪVĀNI, KONSTRO TALSI, LATVIJAS IZLASE.

Latvijas sēdvolejbola izlasei šis turnīrs dos iespēju iegūt neatsveramu spēļu pieredzi ar spēcīgiem pretiniekiem. Turnīrs ir svarīgs sagatavošanās posms pirms Eiropas sēdvolejbola čempionāta fināla, kas notiks no 13. – 21. jūlijam 2019. gadā.