Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Prezentē revolucionāru treniņu sistēmu - "miCoach"

Prezentē revolucionāru treniņu sistēmu - "miCoach"
Jana Duļevska un Santa Dreimane
praksē demonstrē telefona darbību

Trešdien, 14. maijā divi no pasaules vadošajiem zīmoliem – "adidas" un "Samsung" paziņoja par savu stratēģisko sadarbību un prezentēja pirmo produktu, kurš radies šīs sadarbības rezultātā – "miCoach" personisko treniņu sistēmu.

"miCoach" ir reālā laika treniņu sistēma, kas radīta, lai motivētu, iedvesmotu un dotu iespēju jebkura līmeņa sportistiem sasniegt viņu treniņu mērķus, lai kādi arī tie būtu. Šī ir vismodernākā interaktīvā treniņu sistēma, kas apkopo jūsu personīgos datus un pārvērš tos individuālos treniņu plānos, kas balstīti uz jūsu fiziskās sagatavotības līmeni un mērķiem, ko vēlaties sasniegt. Šī divu zīmolu sadarbība apvieno "Samsung" specifiskās zināšanas mobilo tehnoloģiju jomā ar "adidas" vadošajām inovācijām sportā.

""Samsung" un "adidas" vieno mīlestība pret sportu, kas pārspēj dažādu kultūru, nozaru un tehnoloģiju atšķirības,” skaidro Normunds Rudzītis, "Samsung Electronics Baltic" telekomunikāciju divīzijas mārketinga vadītājs. ""Samsung" augstākās klases dizains apvienojumā ar tehnoloģiskajām iespējām ir perfekts partneris "adidas" izcilībai sporta jomā. Kopā mēs varam palīdzēt visu vecumu un sagatavotības līmeņu sporta entuziastiem attīstīt viņu patieso potenciālu un gūt prieku šī procesa laikā."

"miCoach" uzskatāmi parāda "adidas" pamatvērtības – inovācijas," stāsta "adidas Baltic" mārketinga vadītājs Jurģis Ozoliņš. ""adidas" ir bijis sporta industrijas līderis vairāk nekā astoņdesmit gadu, un "miCoach" radīšana sadarbībā ar "Samsung" turpina tradīciju tiekties iedvesmot un pavērt jaunas iespējas visu līmeņu sportistiem.”

Darbs pie "miCoach" sistēmas izstrādes un tam nepieciešamajiem pētījumiem aizsākās pirms diviem gadiem, kad "Samsung" un "adidas" inovāciju nodaļas speciālisti uzsāka darbu ar mērķi radīt inovatīvu un adaptīvu treniņu sistēmu. Pateicoties sadarbībai ar "Athletes’ Performance Institute" (API), elitāru treniņu un sporta procesu izpētes centru, kurš atrodas Arizonas universitātē, "miCoach" ir gluži kā tavs personīgais treneris, kurš zina, ko tieši tu vēlies sasniegt, un zina, kā tev palīdzēt to izdarīt.

"Jebkura mērķa sasniegšanai sportistam nepieciešams labākais treniņš, un tieši to "miCoach" sistēma piedāvā. Personīgais treneris, kuru tu vari paņemt līdzi visur, kurp dodies. Treneris, kurš būs ar tevi ik solī, ko tu spersi, un palīdzēs uzlabot tavu fizisko sagatavotību,” skaidro futbola kluba "Skonto" fiziskās sagatavotības treneris Viktors Lācis.

"miCoach" sistēmu veido piecas pamatsastāvdaļas, kuras apvienojot tiek iegūta pilnvērtīga personīgā treniņu sistēma ar balss atgriezenisko saiti - "miCoach" "Samsung" telefons, sirds ritma monitors, soļu sensors, kas ir savietojams ar visu veidu "adidas" sporta apaviem, "adidas" sporta apģērbs, kas īpaši izstrādāts šim telefonam, lai padarītu ērtu tā lietošanu aktīvu treniņu laikā, kā arī "miCoach" mājas lapa, kas palīdzēs ikvienam piemeklēt sev atbilstošu treniņu programmu un sekot līdzi savam progresam.

"miCoach" treniņu sistēma būs pieejama Latvijas telekomunikāciju veikalos jau no šā gada jūnija sākuma, un tā pārdošanas cena būs ap 200 latu.


, 2008-05-14 17:25, pirms 16 gadiem
Baigais zvers laikam tas aparats
, 2008-05-14 17:26, pirms 16 gadiem
nike+ and iPod
adidas and samsung
who gonna win?
, 2008-05-14 17:39, pirms 16 gadiem
Un man šito vajag. Kuros veikalos būs? Ārzemēs jau dabūjams?
, 2008-05-14 17:42, pirms 16 gadiem
nike+ iPod wins over American market
and
Adidas + Samsung wins in Asian market
, 2008-05-14 17:45, pirms 16 gadiem
ir dabūjams UK, pats jau kādu mēnesi kā lietoju.
Man kā skriet nemīlošam ļoti patīk, uzliec endurance režīmu un tev atgādina ja sāc skriet pa lēnu vai ātru.

Ir forša lietiņa, tikai pie kompja pagaidām nav sanācis pieslēgt tajā Addias režīmā, lamājas, ka unknow mobile.

Kā lasīju salīdzinājumā ar Nike sistēmu - Nike spiež uz comunity, Addidas savukārt treniņprogramma.
T.i Addidas tev spēj mērīt pulsu un pateikt vai tev jāskrien ātrāk vai lēnāk, lai būtu vajadzīgais efekts. Nike spēs tikai distanci nolasīt.
, 2008-05-14 17:46, pirms 16 gadiem
Duljevska, nopeerc savam viiram ar vienu eksemplaaru!
, 2008-05-14 17:46, pirms 16 gadiem
tas ir tiem, kuri taa pa iistam nekad nesanjemsies pasportot nopirks kkaadu h.ernju un tagad baigi sarosiisies, bet peec 3 meen visu taapat pametiis
, 2008-05-14 17:50, pirms 16 gadiem
new generation... Interesanti katrā ziņā - ir interese pamēģināt.
, 2008-05-14 17:50, pirms 16 gadiem
tāds blāķis ar tekstu un tikai beigās pāris rindiņas pats galvenais - kas tas vispār par verķi ir...
, 2008-05-14 17:53, pirms 16 gadiem
sonne rakstīja: ir dabūjams UK, pats jau kādu mēnesi kā lietoju.
Man kā skriet nemīlošam ļoti patīk, uzliec endurance režīmu un tev atgādina ja sāc skriet pa lēnu vai ātru.

Ir forša lietiņa, tikai pie kompja pagaidām nav sanācis pieslēgt tajā Addias režīmā, lamājas, ka unknow mobile.

Kā lasīju salīdzinājumā ar Nike sistēmu - Nike spiež uz comunity, Addidas savukārt treniņprogramma.
T.i Addidas tev spēj mērīt pulsu un pateikt vai tev jāskrien ātrāk vai lēnāk, lai būtu vajadzīgais efekts. Nike spēs tikai distanci nolasīt.
Paldies. Drīz došos tajā virzienā. Būs jāpameklē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-14 18:00, pirms 16 gadiem
izklausās interesanti, normāli varēs nopelnīt no sievietēm virs 30, bet prekš tādiem, kas sporto nopietni gan šitas nav domāts.
, 2008-05-14 18:08, pirms 16 gadiem
Mīnusi viņam:
1) ekrāns saulē ir grūti 'lasāms'
2) vadi, vadi - varēja jau nu bluetooth būt austiņas
3) forši būtu kāda mūzika līdzi no Addidas jau telefonā

Plusi: iesācējiem daudz vieglāk noskriet garākus gabalus, jo pamāca kad gribi sāk skriet par ātru.
par profesionāļiem grūti spriet, bet nez vai viņiem būtu par sliktu, ja treniņus skrienot zina, ka jāliek ātrums un pēc tam paskatīties kā šonedēļ gājis salīdzinot ar citām nedēļām.
, 2008-05-14 18:51, pirms 16 gadiem
grey rakstīja: tas ko andiii gribeeja pateikt ir, ka nopietni sportisti jau gadiem lieto tādas ierīces, kas mēra pulsu un ātrumu, ar treniņzonām un datu saglabāšanu datorā. Šī ir tāda kā spēļmantiņa ar mp3 plejieri.


nuu ne gluži spēļmantiņa, bet šī pilnīgi noteikti ir consumer prece, bet nopietnāki skrējēji noteikti izmanto profeionālākas ierīces...
es vispār sev vēlētos tādu, bet 200 Ls atdot šobrīd par šādām lietām gan neesmu gatavs + vēl adidas apavi būtu jāpērk...
, 2008-05-14 18:56, pirms 16 gadiem
Kāds nezin vai šitas tikai skriešanai domāts vai var arī riteņbraukšanai izmantot?
, 2008-05-14 19:05, pirms 16 gadiem
adidas apavai jau nav vajadzīgi, man piem solomon mierīgi stiprinās.
, 2008-05-14 19:05, pirms 16 gadiem
riteņbraukšanai gan jau var to pulsometru izmantot, soļu skaitītājs jau tākā nederēs
, 2008-05-14 19:19, pirms 16 gadiem
Pa tiem soļiem jā, bet to pašu aparātu ar vissu programmu es varētu izmantot savu mērķu sasniegšanai? Tikai skriešanas vietā, riteņbraukšana...
, 2008-05-14 22:07, pirms 16 gadiem
rakstā neatradu argumentus, kāpēc man no POLAR pulsometra (~150ls) būtu jāpāriet uz miCoatch. Un vispār jau, manuprāt, šī ierīcīte nevar pateikt, kad tu skrien pa ātru un kad pa lēnu. tas ir katram individuāli.

ja tiešām grib labus rezultātus, jāpērk kāds pulsometrs un jāiet uz sporta laboratoriju.
, 2008-05-14 22:18, pirms 16 gadiem
kārtējais "taurenītis", tikai šoreiz ar extrām.
, 2008-05-15 00:09, pirms 16 gadiem
uzdāviniet man tādu
Helvijs Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
4

broky un "FaZe" izvelk negaidītu trumpja dūzi un iekļūst "Major" pusfinālā

Latvijas esportista Helvija "broky" Saukanta pārstāvētā "FaZe" komanda sasniegusi datorspēles CS2 sezonas svarīgākā turnīra "Major" pusfinālu. Šovakar ceturtdaļfinālā "FaZe" revanšējās "Spirit" par zaudējumu Katovices finālā februārī un uzvarēja ar 2:1, turklāt izšķirošā karte bija "Vertigo", ko līdz šim "FaZe" nemaz nebija spēlējusi.
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.