Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Fogelis ievēlēts par LSFP prezidentu uz vēl četriem gadiem

Fogelis ievēlēts par LSFP prezidentu uz vēl četriem gadiem
Einars Fogelis
Foto: Sportacentrs TV

Rīgā šodien risinājās Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) biedru kopsapulce, kur notika arī prezidenta un valdes vēlēšanas. "Sportacentrs TV" tiešraidē par organizācijas prezidentu uz četriem gadiem tika ievēlēts līdzšinējais vadītājs Einars Fogelis.

LOK viceprezidents un LOV priekšsēdētājs Einars Fogelis šodienas vēlēšanās bija vienīgais kandidāts uz LSFP prezidenta (valdes priekšsēdētāja) amatu. Tika lēsts, ka līdzšinējais vadītājs saglabās savu amatu.

No organizācijas 89 biedriem bija ieradušies 84 federāciju pārstāvji, kuri deva zaļo gaismu Fogelim uz vēl četriem gadiem. Atklātajās vēlēšanās neviens nebija pret.

Līdz šim valdes locekļi bija viceprezidents Pēteris Apinis, viceprezidents Atis Sausnītis, izpilddirektors Māris Liepiņš, kā arī Agita Ābele, Ilvis Pētersons, Raimonds Emuliņš, Jānis Naglis, Diāna Zaļupe, Agris Blaus un Jānis Upenieks. Pēc šodienas balsojuma savu statusu saglabāja 90% no valdes locekļiem, Diānas Zaļupes vietā tagad stājas Andris Smočs.

Revīzijas komisijas sastāvā darbosies Raimonds Rublovskis, Aigars Svars un Kaspars Kuļikovs. Gaidāms, ka LSFP jaunās valdes pirmajā sēdē tiks apstiprināti divi viceprezidenti.

Kā jau ziņots, 2013. gada maijā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) viceprezidents Einars Fogelis tika ievēlēts par Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) prezidentu uz četriem gadiem. Toreiz cīņā par amatu Fogelis pārspēja Gunti Ulmani (38:25) un nomainīja Andri Kalniņu, kurš šajā postenī darbojās 17 gadus.

LSFP ir Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā atzīto 89 sporta federāciju patstāvīga apvienība, kura pārstāv un īsteno to kopīgās intereses saskaņā ar Sporta likumu.

24. martā LSFP svinēs 25 gadu jubileju.

Izmantotie resursi:
lsfp.lv


, 2017-03-14 16:09, pirms 7 gadiem
Kā parasti, visi vecie paliek, tikai viens pārsteigums ir noticis ar Kiru.
, 2017-03-14 16:49, pirms 7 gadiem
Fogelis mēģinās pārspēt Andra Kalniņa rekordu / 17 gadi amatā /
, 2017-03-14 17:39, pirms 7 gadiem
Ko niekoties, jāievēl uz mūžu un miers. Mūsu sporta sistēmā ''mūžīgie'' ir cieņā.
, 2017-03-14 18:32, pirms 7 gadiem
Tas brilles
Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.