Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Erbs trešais pēc pasaules junioru čempionāta pirmās dienas sacensībām 25m distancē

Ints Megnis
Ints Megnis

Erbs trešais pēc pasaules junioru čempionāta pirmās dienas sacensībām 25m distancē
Ernests Erbs un Dženeta Evardsone
Foto no Evardsones Facebook profila

Latvijas šāvējs Ernests Erbs ieņem trešo vietu pēc Dienvidkorejā notiekošā pasaules čempionāta junioru sacensību ar pistoli 25 metru distancē trešdien aizvadītās pirmās dienas.

Trijās šaušanas sērijas uz precizitāti Ernests Erbs tika pie 289 no maksimāli iespējamiem 300 punktiem. Divās sērijās viņš savāca pa 97 punktiem, bet vienā samierinājās ar 95 punktiem. Viņam priekšā ir divi sportisti no šaušanas megapoles Indijas, kuri abi savākuši pa 291 punktam.

Ceturtdien ļoti agri pēc Latvijas laika gaidāmas noslēdzošās trīs sērijas, kurās šāvēji sacentīsies uz ātrumu.

Pērn Erbs triumfēja Eiropas junioru čempionātā, toreiz savācot 583 punktus, bet šogad viņš ar 586 punktiem triumfēja Pasaules kausa izcīņas posmā junioriem.

Pasaules čempionātā šajā disciplīnā Latviju pārstāv arī Rihards Zorge, kurš pēc pirmās dienas ar 284 punktiem atrodas devītajā pozīcijā starp 31 sportistu. Tieši Zorge piedalīsies nākammēnes Buenosairesā gaidāmajās pasaules jaunatnes olimpiskajās spēlēs.

Tāpat pēdējās dienās Latviju pasaules čempionātā pārstāvējusi Dženeta Evardsone, kura šaušanā ar šauteni guļus no 50 metru distances starp juniorēm ar 607,3 punktiem ierindojās 41. pozīcijā starp 57 dalībniecēm.

Pasaules čempionāts, kas ilgst gandrīz divas nedēļas, noslēgsies piektdien. Latviju tajā kopā pārstāv astoņi sportisti. Tieši Dienvidkorejā sākas atlase Tokijas olimpiskajām spēlēm.

     [+] [-]

, 2018-09-12 13:44, pirms 6 gadiem
Pēc fotkas teiktu, ka tas koverīts kādai īpaši negantai pieaugušo filmai