Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Penele pirmoreiz kļūst par Latvijas čempioni jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā

Ints Megnis
Ints Megnis

Penele pirmoreiz kļūst par Latvijas čempioni jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā
Laura Penele (centrā) pēc triumfa Latvijas čempionātā
Foto: Zemnieku saimniecība "Lielceri"

Par Latvijas čempioni jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā jeb konkūrā svētdien pirmoreiz karjerā kļuva Laura Penele ar zirgu Dundas.

Sacensības sporta centrā “Kleisti” notika sestdien un svētdien. Pieaugušo konkurencē divu dienu rezultātu summā uzvarēja 23 gadus vecā Penele ar zirgu Dundas V.D.M. no zemnieku saimniecības “Lielceri”.

Otrais bija Aigars Bregže ar Val di Sole (z/s “Lielceri”), bet trešais – Ģirts Bricis ar Donau (RJSK “Sport de Lux”).

Sacensībās zirgiem līdz 6/7 gadu vecumam triumfēja Andis Vārna ar zirgu High Point VDL, sacensībās ar piecus gadus veciem zirgiem labākā bija Maira Leja un Chil, sacensībās junioriem un jauniešiem nepārspēta palika Sabīne Siliņa, bērniem līdz 16 gadiem triumfēja Madara Pētersone ar zirgu Lilions, amatieru ieskaitē labākā bija Unda Egendorfa, kamēr sacensībās ar ponijiem par Latvijas čempioniem kļuva Anete Freiberga un Jana Zēberga.

Čempionātā nepiedalījās Latvijas labākais jātnieks Kristaps Neretnieks, kurš šajā nedēļas nogalē startēja sacensībās Budapeštā.

     [+] [-]

, 2018-08-12 22:12, pirms 6 gadiem
Tad jau Dundas izcīnīja titulu. Un kāda loma komandā ir sunim?