Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas paukotāji paliek bez "play-off" uzvarām PJČ sacensībās ar špagu

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas paukotāji paliek bez "play-off" uzvarām PJČ sacensībās ar špagu
Jana Vilcāne pasaules junioru čempionātā. Foto: paukosana.tv

Latvijas jaunie paukotāji piektdien Polijā palika bez uzvarām izslēgšanas turnīrā pasaules junioru čempionāta sacensībās ar špagu.

Meiteņu grupā Latviju pārstāvēja vienīgi Jana Vilcāne, kura apakšgrupā sešās cīņās guva četras uzvaras. Sekojošajā izslēgšanas turnīrā viņa tika izlikta ar 57. numuru, pirmajā kārtā ar 13:15 piekāpjoties konkurentei, kurai bija 72. numurs.

Čempionāta noslēgumā Vilcāne tika klasificēta 72. vietā.

Puišiem no apakšgrupas izkļuva Daniels Zļenko un Gļebs Čaikovskis, kamēr Dmitrijs Ņikuļins tālāk netika. Pēc tam pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā zaudēja Čaikovskis, kuram bija 130. numurs. Tikmēr no pirmās kārtas brīvs bija, bet otrajā neveiksmi cieta Zļenko, kuram pēc apakšgrupas bija nopelnīts 111. numurs.

Līdz ar to noslēgumā Zļenko bija 117. vietā, Čaikovskim 132., bet Ņikuļinam 153. vieta starp 193 špagistiem.

Sestdien sportistiem gaidāmas pasaules kadetu čempionāta sacensības ar špagu, kurās meitenēm startēs Nellija Mihejeva un Valērija Razaščonoka, bet puišiem - Čaikovskis, Ņikuļins un Daniels Loginovs.