Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Andrejs Dūda gatavs pasaules čempionātam Romā.

Andrejs Dūda gatavs pasaules čempionātam Romā.
Andrejs Dūda
Foto: Aivars Liepiņš

Jelgavnieks Andrejs Dūda, kurš jau ilgu laiku trenējās ASV Atlantā pieteikts Latvijas izlases sastāva astoņām distancēm Pasaules čempionātā.

Pēc lielā Latvijas rekordu biruma pagājušā gada decembrī, kad sacensībās Anīkšos un Rijekā Dūda laboja valsts augstāko sasniegumu sarakstu 100 metros brīvajā stilā, 50, 100 un 200 metros uz muguras, 100 metros tauriņstilā un tāda paša garuma kompleksajā peldējumā, sportists šosezon ASV aizvadījis pāris sacensības jardu baseinā, labojot sava Atlantas kluba rekordus un apliecinot, ka decembra notikumi nebija sagadīšanās.

«Trenējos patlaban līdzīgi kā iepriekš: no rīta svaru zālē un vakarā baseinā. Pa vidu - strādāju iztikšanai,» sportists stāsta, ka uz Romu, kur 17.jūlijā sāksies XIII FINA pasaules čempionāts, viņš dosies pa taisno no Atlantas, bet pēc tam uz pāris dienām iegriezīsies Latvijā apciemot ģimeni un draugus.

Romā Dūda startēs visās muguras un tauriņstila distancēs (50, 100 un 200 m), kā arī 50 un 100 metros brīvajā stilā. Līdz ar viņu Latvijas izlasē iekļauti liepājnieks Romāns Miloslavskis, Pāvels Kondrahins, Konstantīns Blohins, un četrotne pieteikta arī 4 x 100 metru kombinētajā stafetē.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-21 12:34, pirms 15 gadiem
Domāju, ka redzēsim jaunus Latvijas rekordus. un ne 1 vien. Lai veicas Dudikam !