Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Andersons palīdz Anglijai noturēt Indiju uz 107 punktiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Andersons palīdz Anglijai noturēt Indiju uz 107 punktiem
Džeimss Andersons
Foto: AFP/Scanpix

Šodien, ar vienas dienas nobīdi, sākās Anglijas un Indijas otrais Testa kriketa mačs, kuru pagalam neveiksmīgi sāka indieši, pirmajā iningā gūstot tikai 107 punktus.

Iepriekš jau ziņojām, ka Anglija un Indija pašlaik aizvada maču sēriju un pirmajā Testa kriketa cīņā labāki izrādījās angļi. Otrajai spēlei bija jāsākas jau vakardien, taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tas nenotika un laukumā komandas devās vien šodien.

Nevar gan teikt, ka šodiena bija kriketam ļoti piemērota, jo lietus mākoņi tāpat slīdēja pār Londonas "Lord’s Cricket Ground" arēnu un maču brīžiem (trīs reizes) nācās pārtraukt. Saprotot, ka nekāda labā spēlēšana šodien nebūs, Anglijas izlase, kas uzvarēja pirmsspēles monētas mešanā, maču izvēlējās sākt ar mešanu un, jāatzīst, ka rīkojās gana viltīgi.

Indijas komanda pirmo iningu noslēdza ar 107 punktiem, kas tika sasniegti jau 35.2 overos un tas ir ārkārtīgi vājš rezultāts. Par indiešu rezultatīvāko spēlētāju kļuva Ravičandrans Ašvins, kurš iningu noslēdza ar 29 punktiem, bet Indijas izlases kapteinis un lielākā zvaigzne Virats Koli neko daudz no sava atsitēja talanta nevarēja nodemonstrēt, tiekot izslēgts no mača pēc 57 metieniem un 23 punktiem.

Jāsaka, ka par galveno Indijas izlases "kapraci" šodien pieteicās Džeimss Andersons, kurš 13.2 overu laikā zaudēja tikai 20 punktus, taču no mača izslēdza piecus Indijas izlases spēlētājus. Tiesa, jāpiebilst, ka arī pārējie angļu bouleri aizvadīja labu maču pret ļoti nevarīgajiem indiešiem.

Spēle turpināsies rītdien, kad Indijas komandai būs iespēja atspēlēties par šodienas izgāšanos. Tāpat , jāatgādina, ka komandas aizvadīs arī otro iningu.

Izmantotie resursi:
ESPNcricinfo - Cricket Teams, Scores, Stats,...

     [+] [-]

, 2018-08-10 23:01, pirms 6 gadiem
Andešons!