Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Pope un Radovska neizmanto mačbumbu, arī dubultspēlēs Kauņā zaudējot pirmajā mačā

Pope un Radovska neizmanto mačbumbu, arī dubultspēlēs Kauņā zaudējot pirmajā mačā
Monika Radovska (no kreisās) un Ieva Pope
Foto: René Lagerwaard

Latvijas labākās badmintonistes Monika Radovska un Ieva Pope sestdien Kauņā neizmantoja mačbumbu un zaudēja jau pirmajā dubultspēļu mačā Kauņā notiekošajā "Future Series" turnīrā.

Radovska un Pope bija izliktas ar trešo numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu, bet otrās kārtas mačā viņas gandrīz stundu ilgā cīņā ar 22:20, 22:24, 19:21 zaudēja krievietēm Anastasijai Kudjukovai un Anastasijai Šapovalovai. Latvijas sportistēm duelī bija arī mačbumba.

"Mūsu spēle šoreiz vairāk izskatījās pēc dubultspēles. Par to esam priecīgas," pēc spēles pauda Radovska.

Pārējiem Latvijas sportistiem turnīrs noslēdzās jau pirmajās divās sacensību dienās. Līdz vienspēļu pamatturnīram bija tikušas tieši Radovska un Pope, bet viņas pirmās kārtas mačos zaudēja rangā daudz augstāk esošām tenisistēm, bet dāmu dubultspēļu pirmo kārtu nepārvarēja jaunās latvietes Liāna Lencēviča un Jekaterina Romanova.

Pagājušajā nedēļā tādas pat kategorijas sacensības notika Jelgavā, Latvijas sportistiem arī paliekot bez uzvarām pamatturnīrā. Šonedēļ turnīrs risinās leģendārajā Kauņas "Žalgiris" vecajā arēnā,


Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.
Jānis Buks. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Mēģinājums gāzt prezidentu: LOK Ģenerālo asambleju rīkos jūnija sākumā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, ņemot vērā biedru iesniegumu, pieņēmusi lēmumu Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot jau 4. jūnijā. Kongresā daļa biedru vēlas no amata gāzt prezidentu Jāni Buku.