Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ar "S!-Skate 2017" skrituļslidošanas seriālu tiks atklātas gada siltās sezonas sacensības

Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriālā, ar kuru 13.aprīlī tiks aizsāktas gada siltās sezonas sporta sacensības. Pasākuma norise plānota no plkst.18.30 un pirmajā sacensību posmā plānota sprinta distance pa 200 metru apli.

Sacensības tiks aizvadītas jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis. Kopumā sacensību dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, var izvēlēties startēt kādā no 26 dažādām vecuma grupām.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā facebook.com savukārt reģistrēties sacensībām var biedrības A2 mājas lapā Biedrība "A2"
Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl pieci „S! – SKATE” skrituļslidošanas posmi – 11.maijā, 1. jūnijā, 6. jūlijā, 3.augustā un 21. septembrī.

Katrā posmā 1. – 3.vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem un sponsoru piemiņas veltēm. Sezonas kopvērtējumā 1.– 3.vietu ieguvējus visās vecuma grupās apbalvos ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada Domes, biedrības A2, Fischer Latvia, Briko Maplus smēriem, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parka ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.

Gaidām mazus un lielus sportistus, ģimenes, draugus un citus līdzjutējus! Atklāsim aizraujošas gada siltās sezonas sporta sacensības kopā!

Informāciju sagatavoja
Agnija Lauska
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
SIA “Siguldas Sporta serviss”


Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sabīne Musajeva un Artūrs Reinholds. Foto: Aksels Ambergs.
1

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā

Artūrs Reinholds un Sabina Musajeva kronēti par čempioniem pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā SynotTip Latvijas 2024. gada individuālajā čempionātā galda tenisā, bet, pieskaitot dubultspēles, zelta medaļas nopelnīja arī Baiba Bogdanova, Margarita Smirnova, Oļegs Kartuzovs un Aleksandrs Maskaļonoks.