Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Igora Vihrova kausi gaida īpašniekus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Igora Vihrova kausi gaida īpašniekus
Foto: vihrovcup.lv

12.-14. februārī jau piekto gadu pēc kārtas notiks starptautiskais turnīrs sporta vingrošanā "Igor Vihrov Cup Riga”.

Starptautiskajā daļā pēc Starptautiskās Vingrošanas federācijas (FIG) programmas piedalīsies juniori (-es) un pieaugušie (-ās). Vingrotāji startēs individuāli piecās sporta klasēs. Igora Vihrova kausa sporta vingrošanas sacensībās šogad piedalīsies vingrotāji no Latvijas, Vācijas, Polijas, Baltkrievijas un Krievijas, Lietuvas, Fēru salām, Gruzijas un Somijas.

Uz sacensībām aicināti arī visu Latvijas sporta skolu un sporta klubu jaunie vingrotāji, kā arī citu valstu pārstāvji, kopskaitā apmēram 200. Sacensības apkalpos augsti kvalificēti tiesneši. Galvenā balva - Latvijas olimpiskā čempiona Igora Vihrova kauss, kuru uzvarētājiem pasniegs pats olimpiskais čempions.

Kā jau ziņots, pērn piedalījās arī Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāva dalībnieks Vadims Kardašovs (uzvarēja savās spēcīgākajās disciplīnās - atbalsta lēcienā un brīvajās kustībās), savukārt daudzcīņā labākais bija Sergejs Pozņakovs. Sieviešu ieskaitē toreiz triumfēja Diāna Jerofejeva, bet pirmsjunioru ieskaitē labākā bija galvenā organizatora meita meita Elīna Vihrova.

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv
vihrovcup.lv