Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Slakteris F-2 pasaules čempionāta sezonu noslēdz bez izcīnītiem punktiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Slakteris F-2 pasaules čempionāta sezonu noslēdz bez izcīnītiem punktiem
Uvis Slakteris
Foto: f2worldchamp.com

Latvijas pilots Uvis Slakteris svētdien ūdens motosporta pasaules čempionāta (PČ) F-2 klases sezonu noslēdza bez iegūtiem punktiem, raksta LETA.

Svētdien sezonas noslēdzošajā posmā Portugālē Slakteris palika 14.vietā un netika pie ieskaites punktiem. Tikmēr par etapa uzvarētāju kļuva portugālis Duarte Benavente.

Šī pasaules čempionāta sezona bija ļoti saraustīta, jo no pieciem posmiem norisinājās tikai trīs, bet Slakteris piedalījās divos etapos. Bez sacensībām Portugālē viņš startēja arī sezonas pirmajā etapā Kauņā, kur, startējot tikai no 17.pozīcijas, ieņēma 11.vietu un netika pie punktiem, jo tos iegūst labākie desmit braucēji.

Tikmēr par šīs sezonas čempionu F-2 klasē kļuva Rašids al Kemzi no Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Pagājušajā sezonā Slakteris F-2 pasaules čempionātā ierindojās ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-10-09 19:28, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Uvis nu jau ir pietiekoši pieaudzis, lai beigtu spēlēties ar rotallietām, kas pirktas par svešu naudu, un sāktu strādāt godīgu darbu.