Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pasaules Rollersporta spēlēs Barselonā pirmais starts skrituļslalomistiem

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Pasaules Rollersporta spēlēs Barselonā pirmais starts skrituļslalomistiem
Miks Zvejnieks

Spānijas pilsētā Barselonā no 4. līdz 14. jūlija norisinās otrās Pasaules Rollersporta spēles. Šodien pirmos startus aizvadīs Latvijas labākie skrituļslalomisti, kuri sacentīsies kombinācijā (milzu slaloms+slaloms).

Pirmās Pasaules Rollersporta spēles, kuras vienlaicīgi ir arī pasaules čempionāts, tika aizvadītas pirms 2 gadiem Ķīnas pilsētā Naņdzjinā. Toreiz skrituļslalomā Kristaps Zvejnieks izcīnīja uzvaru slaloma disciplīnā, bet milzu slalomā un kombinācijā pie bronzas tika Miks Zvejnieks.

Tieši ar Miku Zvejnieku šonedēļ saistās Latvijas cerības uz medaļām, jo Miks pēdējos gados ir veiksmīgi pārņēmis brāļa Kristapa stafeti, un ar augstiem rezultātiem startējis Pasaules kausa posmos, pagājušās sezonas kopvērtējumā ieņemot trešo vietu.

Starp vīriešiem bez Mika uz starta stāsies arī Dāvis Zvejnieks, bet sieviešu konkurencē Latvijai veselas trīs dalībnieces – Ieva Meldere, Marta Garā un Elizabete Šterna.

Šodien pirmā brauciena starts paredzēts plkst. 11.00 pēc Latvijas laika, un tam līdzi sekot varēs mājaslapā Rollergames WebTv - Home