Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Indijas kriketisti turpina pārliecinoši un pārspēj Austrāliju

Indijas kriketisti turpina pārliecinoši un pārspēj Austrāliju
Šikars Davans
Foto: Reuters/Scanpix

Indijas kriketa izlase, demonstrējot pārliecinošu spēli uzbrukumā, šodienas vienīgajā kriketa Pasaules kausa cīņā ar 352/5 pret 316/10 pārspēja Austrālijas izlasi.

2019. gada Pasaules kauss kriketā šodien turpinājās ar vienu spēli, taču šoreiz var teikt, ka šī noteikti bija kriketa grandu cīņa, jo laukumā tikās iepriekšējā Pasaules kausa uzvarētāji Austrālija un Indija, ko pilnīgi pamatoti sauc par vadošo valsti šajā sporta veidā.

Mačs, kurš norisinājās "The Oval" stadionā, bija kā saldais ēdiens visiem tiem, kam patīk uzbrukuma krikets, jo abas komandas prata gūt vairāk kā 300 punktus, tiesa, tikai indieši par to varēja būt priecīgi, jo viņu 352 sakrātie skrējieni bija ne tikai pietiekoši uzvarai, bet arī visu laiku sliktākais Austrālijas metēju un aizsargu rezultāts Pasaules kausa turnīra ietvaros.

Jāatzīst, ka ikvienai komandai, arī Austrālijai, ir diezgan grūti cīnīties ar tik meistarīgu un zvaigžņotu atsitēju līniju kāda ir Indijai. Šoreiz labākais no visiem izrādījās Šikars Davans, kurš no 109 bumbām guva 117 punktus. Kopā ar Rohitu Šarmu (57 punkti) un Viratu Koli (82 punkti) viņi izdarīja pietiekoši, lai austrālieši, kad viņiem bija jādodas laukumā, saprastu, ka ir jāpaveic teju brīnums, lai cerētu uz panākumu.

Brīnums nenotika, lai vai kā esošie čempioni, kas ir arī apmaksātākā starptautiskā kriketa komanda pasaulē, censtos. Stīvens Smits, kurš ir šīs komandas un visa ODI kriketa, visdāsnāk atalgotais spēlētājs guva 69 punktus, kas bija lielākais ieguldījums austrāliešu 316 gūtajos punktos.

Jāpiebilst, ka Indijas izlase šajā spēlē uzstādīja 7.04 overā gūto punktu rādītāju, kas ir uzskatāms par lielisku rezultātu, kamēr Austrālijai šis rādītājs bija 6.32. Beigu beigās šāda vidējās rezultativitātes starpība arī deva gala pārsvaru par labu indiešiem un viņi uzvarēja ar 36 skrējienu pārsvaru. Jāpiebilst, ka, lai arī austrālieši bija tuvu tam, lai savu ininga daļu noslēgt priekšlaicīgi, abas komandas prata aizvadīt visus 50 overus.

Rītdien Pasaules kauss turpināsies ar interesantu cīņu starp DĀR un Karību jūras izlasi. Atgādināsim, ka DĀR, kas vēl maija sākumā bija planētas trešā labākā ODI kriketa izlase, šo turnīru ir sākuši ar trim zaudējumiem un, lai saglābtu savu reputāciju, viņiem uzvara ir ārkārtīgi nepieciešama, kamēr Karību izlases kriketisti jau šajā turnīrā ir parādījuši, ka viņi var pārsteigt, jo savā pirmajā mačā tika galā ar Pakistānu.

2019. gada Pasaules kauss kriketā

#KomandaSUZNNRP
1.Jaunzēlande330006
2.Anglija321004
3.Indija220004
4.Austrālija321004
5.Šrilanka311013
6.Pakistāna311013
7.Karību izl.211002
8.Bangladeša312002
9.DĀR303000
10.Afganistāna303000

Izmantotie resursi:
https://www.cricketworldcup.com/


Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.