Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

''Ghetto Games'' līderis Elbakjans: ''Jaunieši ir nevis Latvijas nākotne, bet tagadne''

''Ghetto Games'' līderis Elbakjans: ''Jaunieši ir nevis Latvijas nākotne, bet tagadne''
Raimonds Elbakjans
Foto: Renārs Koris

Siltā un ģimeniskā atmosfērā, ”Ghetto Vasaras akadēmija" ir nosvinējusi savu pirmo izlaidumu. Nakamajā gadā, 9. Ghetto Games sezonā vasaras akadēmija darbosies visos Latvijas reģionos. Jaunieši dalībai tajā aicināti jau šobrīd, jo tās ietvaros iespējams nokārtot prakses vietas gan mācību iestādēs, gan uzņēmumos.

Daniels Peičs - Ghetto Floorball brīvprātīgais “Šeit tie, kuri mēro ceļus bez sāls un bez mājām šeit piedzīvo ģimeni un patvērumu! Arī tie, kuriem ir ģimene, to nereti saņem šeit vēl vairāk.”

Ghetto vasaras akadēmijas līdere Sanda Brūna: “Ghetto vasaras akadēmija ir īpašs mācību veids caur kuru notiek savas brīvās gribas un patiesās vēlmes apzināšanās un piepildīšana. Tie ir Ghetto idejas nesēji un jaudīgāko pasākumu organizatori Latvijā un pasaulē, kas darot mācās dzīvot. Darbošanās kopā ar komandas kodolu, uzņēmējiem un atlētiem sniedz reālajai dzīvei noderīgas prasmes.”

Ghetto vasaras akadēmijas laikā bija iespēja apgūt pasākumu organizēšanu, vadīšanā, plānošanā un producēšanā, iegūt zināšanas un prasmes loģistikas plānošanā, pasākumu tehniskā nodrošinājuma plānošanā, darbā ar multimedijiem, vietējo sponsoru piesaistē u.c. Lai iegūtu Ghetto Games sertifikātu GG brīvprātīgo vasaras akadēmijas ietvaros katram brīvprātīgajam ir jānostrādā vismaz 120 stundas, lai saņemtu oficiālu dokumentu - atzinību par apgūtajām prasmēm un paveikto darbu, kas kalpos kā rekomendācija turpmākajai karjerai - stājoties universitātē vai piesakoties jaunā darba vietā. 120 stundu programma sastāv no brīvprātīgā darba un vismaz 1 reizi nedēļā apmeklējot Ghetto Fitness treniņus.

Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans: “Jaunieši ir nevis Latvijas nākotne, bet tagadne! Tāpēc izvēlamies strādāt ar viņiem šeit un tagad. 50 no 66 cilvēkiem, kuri pieteicās akadēmijai pierādīja, ka šis ir nozīmīgākais no mūsu projektiem. Tieši pateicoties viņiem - mēs tam esam noticējuši un turpmāk darbosimies visos Latvijas reģionos organizējot pasākumus kopā ar pašvaldībām un tiem jauniešiem no visas Latvijas, kuri to vēlēsies.”

Informāciju sagatavoja:
Laura Dabare


, 2016-11-07 20:28, pirms 7 gadiem
Vēl varēja pateikt, pagātne. Kāds vēlas būt oriģināls.
, 2016-11-07 20:35, pirms 7 gadiem
Ušakova draugs
, 2016-11-07 20:44, pirms 7 gadiem
Kas tas "Ghetto" par paraugu? Afroamerikāņu geto? Galīgi garām...
, 2016-11-07 21:37, pirms 7 gadiem
Atkals šis bidlo grib izcelties, šis pēc sava ego ir iestrēdzis 90tajos
, 2016-11-07 22:52, pirms 7 gadiem
Interesanti, cik no šiem komentātoriem varētu pieiet pie Raimonda un šo visu viņam acīs pateikt. Pareizi, neviens ))
, 2016-11-07 23:13, pirms 7 gadiem
Labu viņš dara, bet sorry, tik pārgudrs un kaitinošs
, 2016-11-07 23:18, pirms 7 gadiem
Viņam gadījumā nav jāizved savi suņi pastaigā bez pavadas un grupveidā jāpiekauj neapmierinātie? Getto games ieliek īstu pamatu jaunatnei, nevaru sagaidīt, kad Latvijā būs vairāk šaujamieroču un būs īstās getto games ielās.
, 2016-11-08 03:24, pirms 7 gadiem
dīvānā pirdējiem nekad nekas nav labi. :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.