Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Cimermanis savā grupā triumfē "Ironman" sacensībās Barselonā

Cimermanis savā grupā triumfē "Ironman" sacensībās Barselonā
Edgars Cimermanis. Foto: Instagram

"Ironman" triatlona sacensībās Barselonā svētdien uzvaru amatieru konkurencē vecuma grupā no 30 līdz 34 gadiem izcīnīja Latvijas sportists Edgars Cimermanis.

Cimermanis 3,86 kilometrus nopeldēja stundā un divās sekundēs, 180 kilometrus uz velosipēda veica četrās stundās, 34 minūtēs un 56 sekundēs, bet 42 kilometru skriešanas distancē finišēja pēc divām stundām, 48 minūtēm un 39 sekundēm. Viņa kopējais laiks bija astoņas stundas, 30 minūtes un piecas sekundes.

Otrās vietas ieguvēju beļģi Landeru Dirkenu viņš apsteidza par vairāk nekā 11 minūtēm, bet trešajā vietā finišējušo britu Finleju Makendrjū - par vairāk nekā 12 minūtēm.

Izmantotie resursi:
https://m.ironman.com/triathlon/eve...


, 2019-10-07 18:27, pirms 5 gadiem
Nihera sev nomaukt maratonu zem 3h pec tam, kad nopeldejis 4km un nominies vēl 180. Man te viens coms nesen pirmo reizi noskreja maratonu 5h un nezinaja, kur no laimes likties par paveikto.
Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.