Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā risināsies "IWT Latvian Open" raketlonā

No 8. līdz 10. jūlijam Rīgā tenisa klubā "Enri" (Stirnu iela) norisināsies "IWT Latvian Open 2016" raketlonā, kas ir populārāko rakešu sporta veidu daudzcīņa, kurā sportisti sacenšas četrās disciplīnās – galda tenisā, badmintonā, skvošā un tenisā.

Sacensībās piedalīsies 74 sportisti no 16 valstīm, tai skaitā seši sportisti no pasaules "Top20", kā arī labākie Latvijas rakešu sporta veidu meistari. Šobrīd pasaules ranga simtniekā atrodas trīs Latvijas raketlonisti - Uldis Dzirkalis (19.), Artūrs Zaicevs (43.) un Kristaps Sarma (100.).

Tāpat turnīrā ir pieteikušies esošais Latvijas čempions tenisā Edgars Maņušis, Latvijas Badmintona federācijas ranga "Top3" Andis Bērziņš un viens no labākajiem valsts galda tenisistiem Rihards Mencis.

Sacensību sākums piektdien, 8. jūlijā (dubultspēles), savukārt vienspēļu fināli paredzēti svētdien sākot no plkst. 11:00. Tāpat spēles bez maksas būs iespējams skatīties fokuss.tv (sestdien, svētdien).

Latvijas Raketlona federācija ir valsts atzīta sporta organizācija, kas ir FIR (Starptautiskā Raketlona federācija) biedrs no 2009. gada. Sporta veids ir populārs vairāk nekā 40 valstīs, kopumā Starptautiskās sacensībās piedalās vairāk nekā 3000 sportistu. Sacensības atbalsta programma Valsts Sportam, Latvijas Sporta Federāciju padome, Rīgas Dome, t/n Kurši, Yonex, Jēkabpils PMK, SHARK ENERGY un citi uzņēmumi.