Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vingrotāja Vihrova kvalificējas diviem fināliem PK posmā Sombathejā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vingrotāja Vihrova kvalificējas diviem fināliem PK posmā Sombathejā
Elīna Vihrova
Foto: facebook.com/igor.vihrovs

17 gadus vecā Elīna Vihrova šodien startēja sporta vingrošanas Pasaules izaicinājuma kausa kvalifikācijā. Sombathejas posmā Ungārijā mūsu olimpiskā čempiona Igora Vihrova meita iekļuva divos finālos.

Kā jau ziņots, Eiropas spēļu daudzcīņā Elīna Vihrova izcīnīja 16. vietu, kaut gan pēc divām disciplīnām atradās trešajā pozīcijā.

Atbalsta lēciena kvalifikācijā Elīna Vihrova sakrāja 13.325 punktus un kā sestā labākā iekļuva finālā. Atlases sacensībās labāko rezultātu sasniedza slovēniete Teja Belaka (14.275).

Vingrošanā uz baļķa mūsu jaunā censone nopelnīja 12.050 punktus, kas deva astoto vietu un ceļazīmi uz vēl vienu finālu. Kvalifikācijā uzvarēja ungāriete Makra Noemi (13.250).

Fināli notiks sestdien un svētdien.

Patīkami, ka parādījusies Latvijas vingrotāja, kura spēcīga vairākās disciplīnās. 2016. gada olimpiskās spēles notika bez mūsu vingrotājiem, klupšanas akmens - ja esi spēcīgs tikai vienā disciplīnā, tad ar to ir par maz.

Izmantotie resursi:
matsz.hu