Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bangladešai lietus palīdz sezonu noslēgt ar uzvaru pār Karību izlasi

Juris Miņins
Juris Miņins

Bangladešai lietus palīdz sezonu noslēgt ar uzvaru pār Karību izlasi
Litons Dass (zaļajā formā)
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties lietus dēļ divreiz pārtrauktajam mačam, kura uzvarētāja noteikšanai bija jāņem talkā matemātiskās metodes, Bangladeša izrādījās spēcīgāka par Karību izlasi, uzvarot arī T20 triju maču sērijā (2-1) un visā tūrē (2-1).

Jau kopš 4. jūlija Bangladešas un Karību jūras valstu izlases aizvadīja starptautisko maču sēriju, kurā ietilpa divi Testa kriketa mači, kā arī pa trim ODI un T20 mačiem. Abās Testa kriketa spēlēs uzvarēja "West Indies" komanda, taču ODI mačos ar 2-1 pārāki bija Bangladešas kriketisti, kas nozīmēja, ka komanda, kas uzvarēs T20 mačos būs labākā arī visā sērijā.

Pirmā komandu spēle noslēdzās ar Karību izlases uzvaru, taču viņi to dabūja pateicoties Dakvorta-Luisa metodei, proti, tie ir matemātiskie aprēķini, kas ļauj noteikt spēles uzvarētājus tajos mačos, kuri tiek pārtraukti lietus dēļ. Savukārt otrajā mačā, kurš gan tika aizvadīts pilnā apmērā, bangladešieši svinēja panākumu tikai ar 12 punktu pārsvaru. Kā saka, labāku noslēgumu sērijai nevarēja izdomāt, jo tās uzvarētājs tika noskaidrots pēdējā spēlē.

Iespējams, ka "West Indies" komandai un tās atbalstītājiem par nelaimi, bet arī šo spēli vienībām neizdevās noslēgt kā nākas, jo lietus ieviesa korekcijas, proti, Karību izlase nespēja izspēlēt visus tai pienākošos overus, tāpēc atkal talkā tika ņemtas matemātiskās formulas. Pēc tām sanāca, ka uzvara, ar 19 punktu pārsvaru, pienākas Bangladešai.

Tiesa gan nevar teikt, ka "West Indies" komanda būtu "apzagta", jo tās atsitēji maču aizvadīja ļoti vāji un pirmais puslīdz bīstamais uzbrucējs, Andrē Rasels, laukumā devās tad, kad Karību izlasei bija nepieciešams gūt 108 punktus 8.3 overu laikā, kas, jāatzīst, ir sarežģīts uzdevums. Jamaikietis gan deva cerību, jo no pirmajiem pieciem atsitieniem guva 28 punktus, taču Mustafizurs Rahmans spēja viņu laicīgi izslēgt no spēles, kad Raselam bija 47 gūti punkti.

Kopumā Rahmans guva trīs viketus, tiesa, 3.1 overa laikā zaudēja 31 punktu, kas bija sliktākais rādītājs starp visiem Bangladešas metējiem. Savukārt starp atsitējiem ne tikai Bangladešas komandā, bet arī visā mačā labākais bija Litons Dass, kurš no 32 metieniem guva 61 punktu, trīs reizes bumbiņu raidot arī ārpus laukuma.

Ar šo maču abām izlasēm arī ir noslēgusies 2018. gada kriketa sezona. Nākamos mačus "West Indies" aizvadīs 2018. gada oktobrī, kad tiksies ar Indiju, aizvadot divus Testu, piecus ODI un trīs T20 mačus, bet Bangladeša oktobra otrajā pusē piecu maču sērijā (divi Testu un trīs ODI mači) cīnīsies ar Zimbabvi.

Izmantotie resursi:
ESPNcricinfo - Cricket Teams, Scores, Stats,...

     [+] [-]

, 2018-08-06 19:49, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk