Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Startē Latvijas jaukto komandu kērlinga čempionāts

Startē Latvijas jaukto komandu kērlinga čempionāts
Foto: AP/Scanpix

2015./2016. gada kērlinga sezona Latvijā tuvojas noslēgumam un tradicionāli Latvijas jaukto komandu čempionāts ir pēdējās oficiālās sacensības.

Šogad jaukto komandu čempionātam pieteikušās 8 komandas, kas aizvadīs viena apļa spēles, bet labākās četras vienības turpinās cīņas pusfinālos. Sacensību uzvarētāji izcīnīs tiesības pārstāvēt Latviju Pasaules jaukto komandu čempionātā, kas no 15. līdz 22. oktobrim notiks Kazaņā, Krievijā.

Čempionāta pamatturnīrs tiks aizvadīts 7.-8. un 14.-15. maijā, bet pusfināli un spēles par medaļām norisināsies 21. maijā. Pilns spēļu grafiks un spēļu rezultāti būs pieejami Latvijas Kērlinga asociācijas mājaslapā Curling.Lv Spēļu video tiešraides tiks nodrošinātas Livestream servisā Sacensības Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā...

Jaukto komandu sacensības tiek aizvadītas pēc tradicionālā kērlinga noteikumiem, bet komandā ir jāstartē pa diviem dalībniekiem no katra dzimuma.

Visas spēles norisināsies Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121h un ieeja uz spēlēm ir bez maksas.z

Plašāka informācija:
Curling.Lv
facebook.com

Informāciju sagatavoja
Artis Zentelis


Foto: Aerodium
1

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā

Ķīnas Tautas republikas īpašajā administratīvajā reģionā Makao notiekošajā 5. Pasaules kausa izcīņā, 3. Eiropas kausa izcīņā un 1. Āzijas kausa izcīņā iekštelpu lidošanā (indoor skydiving), kas norisinājās no 16. līdz 22. aprīlim, Latvijas pārstāvis Toms Īvāns (31) izcīnija Eiropas kausu un ieguva trešo vietu frīstaila jeb brīvās izvēles programā Pasaules kausa izcīņā.
Godalgoto trijnieks tranšejas stendā. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas kausa stenda šaušanā 1. posmā uzvar olimpietis Upelnieks un Jurgenovskis vecākais

Pirms dažām dienām Kuldīgā norisinājās Latvijas kausa izcīņas stenda šaušanā 1. posms, dalībniekiem sacenšoties gan apaļajā, gan tranšejas stendā. Par uzvarētājiem kļuva olimpietis Dainis Upelnieks un Tālis Jurgenovskis, kurš finālā pārspēja savu dēlu Kārli.
Godalgoto vietu ieguvēji. Foto: BJC "Laimīte".
1

Latvijai zelts un sudrabs pasaules klubu komandu čempionātā galda hokejā

Pagajušajā nedēļas nogale Čehijas galvaspilsētā Prāgā notikušajā pasaules klubu komandu čempionātā galda hokejā finālā tikās abas Latvijas komandas, Inčukalna galda hokeja klubam pārspējot Bērnu un jauniešu centra "Laimīte" komandu. Tādējādi Latvijas komandas izcīnīja zeltu un sudrabu.