Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sestdien Smiltenē norisināsies aizraujošs aktīvās atpūtas pārgājiens

Toms Markss
Toms Markss

Sestdien, 9. martā no pulksten 11:00 Smiltenes stadionā Smiltenes un apkārtējo novadu iedzīvotāji aicināti piedalīties vēl līdz šim nebijušā aktīvās atpūtas pārgājienā – “Pavadi ziemu, sagaidi pavasari”. Tā laikā brīvi izveidotas komandas ne mazāk kā četru cilvēku sastāvā tiks aicinātas veikt distanci apkārta Tepera ezeram. Trasē iekļauti astoņi kontrolpunkti ar dažādiem uzdevumiem.

Ar mērķi stiprināt Smiltenes novada ģimeņu garu, kā arī vienotu draugu kompānijas, skolu klases un uzņēmumu kolektīvu darbiniekus, pirmo reizi Smiltenes novada dome un SIA “Evid” rīko līdz šim nebijušu aktīvās atpūtas pārgājienu “Pavadi ziemu, sagaidi pavasari”.

Pārgājiens norisināsies gleznainā un noslēpumainā Tepera mežā. Dalībnieki mēros distanci apkārt Tepera ezeram. Maršruta laikā iekļauti kopumā astoņi kontrolpunkti. Tajos rīkotāji sagatavojuši aizraujošus un izaicinošus uzdevumus – “Trošu taku”, “Meža biatlonu”, “Alpīnistu”, “Rūķa kalna serpentīnu”, “Kolektīvo slēpošanu”, “Kolektīvo orientēšanos”, “Pārceltuvi krēsliņā” un šķēršļu joslu.

Aktīvās atpūtas pārgājienā noteikti divu kategoriju vērtējumi: Ģimeņu ieskaite, kā arī draugu, skolu klašu un uzņēmumu kolektīvu ieskaite. Vienas komandas sastāvā iekļauti četri cilvēki. Katras komandas sastāvā jāiekļauj vismaz viena daiļā dzimuma pārstāve.

Interesanti, ka katrā uzdevumā ieviests sacensību elements. Komandām, atkarībai iegūtajai vietai, katrā uzdevumā piešķirts noteikts punktu skaits, kas noslēgumā tiks summēts. Katra komanda trasē varēs doties sev brīvi izvēlētā laikā no pulksten 11:30. Jāņem vērā, ka reģistrācija norises vietā būs iespējama no pulksten 10:00 – 10:45. Tikmēr svinīgā atklāšana gaidāma pulksten 11:00.

Lai baudītu kopības sajūtu ar visiem pārgājiena dalībniekiem, organizatori pulksten 14:30 starta un finiša zonā – Smiltenes stadionā - sarūpēs gardas un spēcinošas pusdienas. Apbalvošana gaidāma pulksten 16:00. Katrs pārgājiena dalībnieks saņems arī veicinājuma balvas. Dalība pārgājienā ir bezmaksas.

Izmantotie resursi:
smiltene.lv.lv