Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Tiek organizēts "Valsts policijas simtgades skrējiens"

Valsts policijas koledža ar saukli “Mēs skrienam par MŪSU Latviju” rīko pasākumu, kas būs veltīts Latvijas Republikas simtgadei. Simts gadu jubileju svin ne tikai Latvijas valsts, bet arī Valsts policija un kā veltījums šim lielajam notikumam, Valsts policijas koledžas Studējošo pašpārvalde organizē skrējienu - “Valsts policijas simtgades skrējiens”, kura laikā Valsts policijas koledžas kadeti 2018. gada 18. martā noskries 100 kilometrus Rīgas pilsētas teritorijā.

Katrs noskrietais kilometrs simbolizē vienu Latvijas Republikas pastāvēšanas gadu un ir kā veltījums Latvijai no katra skrējēja. Šī pasākuma ideja - vienota un spēcīga tauta, kura virzās uz priekšu roku rokā, katram atsevišķi ieguldot mazumiņu, kopīgi sasniedz lielus mērķus un šie 100 kilometri simbolizē tautas vienotību un spēku 100 gadu laikā.

Pasākumā “Valsts policijas simtgades skrējiens” tiek aicināti iesaistīties arī Valsts policijas, Valsts Robežsardzes un Ugunsdzēšanas un civilās aizsardzības koledžu darbinieki , kuri sevī jūt spēku un ir gatavi šo veltījumu nest visas distances garumā.

“100 gadu skrējiena” starts plānots 2018. gada 18. martā pulksten 8.00 no Aspazijas bulvāra 7, Rīgā, noslēgsies skrējiens Ezermalas ielā 10, Rīgā, Valsts policijas koledžas teritorijā aptuveni pulksten 18:00.

Skrējiena kulminācijas posms, jeb “Tautas posms”, dos iespēju noslēguma posmā, no Ostas prospekta un Mores ielas krustojuma, jebkuram gribētājam ar savu dalību atbalstīt šo pasākumu un dot savu pienesumu MŪSU Latvijai. Dalība ir iespējama iepriekš piesakoties pa e-pastu: paligs@koledza.vp.gov.lv


Annija Rulle-Titava. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Siguldiete Rulle-Titava triumfē Latvijas Universiādes badmintona turnīrā

Latvijas XXXIV Universiādes badmintona turnīrā par absolūto čempioni kļuva Rīgas Ekonomikas augstskolas pirmkursniece Annija Rulle-Titava, uzvarot gan sieviešu vienspēlēs, gan arī sieviešu un jauktajās dubultspēlēs. Vīriešeim divi tituli Oskaram Sauītim.
Latvijas pārstāvji uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas stenda šāvēji uzvar Baltijas čempionāta 1. posmā Viļņā

No 13. līdz 14. aprīlim Viļņā norisinājās Baltijas čempionāta pirmais posms stenda šaušanā, kur par uzvarētājiem kļuvuši Latvijas pāsrstāvji.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".