Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Noslēdzošās Latvijas reitinga sacensības šautriņu mešanā notiks 14.- 16. decembrī

Noslēdzošās Latvijas reitinga sacensības šautriņu mešanā notiks 14.- 16. decembrī
Latvijas reitinga aktuālie līderi - Kristīne Mickus un Kristaps Mickus
Publicitātes foto

No 14. līdz 16. decembrim Apšuciemā, viesnīcā „Hotel SPA Arkadia” norisināsies noslēdzošās Latvijas reitinga sacensības, kurās tiks sadalīti atlikušie reitinga punkti un noteikti 2018. gada sezonas labākie šautriņu metēji junioru, jauniešu, dāmu un kungu konkurencē.

Katru gadu Latvijas šautriņu metēji satiekas reitinga sacensībās dažādās vietās Latvijā, un šoreiz sezonas noslēdzošās sacensības – „LDO Latvijas kauss 2018” – norisināsies Apšuciemā. Lai gan reitinga līderi savas pozīcijas gan dāmu, gan kungu konkurencē jau nostiprinājuši, par pārējām vietām joprojām notiek nikna cīņa. Paredzams, ka sacensības būs spraigas, jo vietu sadalījums vēl var mainīties. Tāpat no ieņemtās vietas ir atkarīgs, vai spēlētājs saņems uzaicinājumu uz atlases procesu Latvijas izlasei, kas pārstāvēs Latvijas šautriņu metējus 2019. gada pasaules čempionātā Rumānijā.

Sacensībās aicināti piedalīties gan jau pieredzējuši šautriņu metēji, gan tie, kas nesen ir apguvuši spēles pamatus un vēlas izmēģināt roku sacensībās. Šī ir ideāla iespēja nesen šautriņas mest sākušajiem spēlētājiem sevi pārbaudīt sacenšoties ar pieredzējušiem spēlētājiem un sajust sacensību garu, lai nākamajā sezonā arī iesaistītos cīņā par reitinga punktiem.

Sacensības notiks trīs dienas. 14. decembra vakarā plānotas iesildošās sacensības pielozētajos pāros, kurās ar nelielu veiksmes palīdzību uzvarētu var jebkurš. Sacensību sākums plkst. 20.00. Sestdien, 15. decembrī norisināsies individuālās sacensības (sākums plkst. 12.00), savukārt svētdien – pāru sacensības (sākums plkst. 11.00).

Sacensībām reģistrēties var tiešsaistē Latvijas Darts organizācijas (LDO) mājaslapā. Tur arī ir pieejams sacensību nolikums un sīkāks noteikumu izklāsts. Sacensībām reģistrēties varēs arī sacensību dienā.

Informāciju sagatavoja Signe Sinkeviča (LDO)


Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.