Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kērlinga asociācija LOK prezidenta amatam izvirza olimpieti Raimo

Kērlinga asociācija LOK prezidenta amatam izvirza olimpieti Raimo
Roberts Raimo
Foto: sporto.lv

Saskaņā ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenta amata kandidātu izvirzīšanas kārtību, Latvijas Kērlinga asociācija Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenta amatam izvirzījusi sporta aprindās pazīstamo sporta organizatoru un bijušo olimpieti Robertu Raimo.

Roberts Raimo ir olimpisko spēļu dalībnieks, bijis Latvijas distanču slēpošanas izlases galvenais treneris, Latvijas Slēpošanas savienības valdes loceklis, desmit gadus strādājis Rīgas domes sporta vadībā, mācījies un strādājis Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijā, beidzis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti.

Roberta Raimo vadībā 2009. gadā tika izcīnīta pirmā medaļa (Rinalds Kostjukovs - distanču slēpošana) Eiropas jaunatnes ziemas olimpiskajā festivālā, kas bija liels pārsteigums sporta sabiedrībai ne tikai Latvijā.

Šobrīd Roberts Raimo ir Carnikavas novada domes deputāts, sekmīgi vada Carnikavas novada pašvaldības iestādi “Carnikavas sporta centrs”. Carnikavas novads Latvijas IV olimpiādē izcīnīja zelta medaļas sieviešu kērlinga turnīrā, kā arī sudraba un bronzas medaļas distanču slēpošanā. Savukārt Rio olimpiskajās spēlēs riteņbraukšanā grupas braucienā startēja Carnikavas riteņbraucējs Toms Skujiņš.

Latvijas Kērlinga asociācijas vērtējumā ir pienācis laiks veikt pārmaiņas LOK, kur vadību uzņemtos sporta speciālisti, olimpieši, kas strādājuši sportā un pārzina nozari “no apakšas līdz augšai”.

LOK izaicinājumam un mērķim ir jābūt medaļu izcīnīšanai Olimpiskajās spēlēs, īpaši, ja tam tiek piešķirti ievērojami valsts līdzekļi.

Robertam Raimo ir gan nepieciešamās rakstura īpašības, gan profesionālās zināšanas, gan spēja veidot komunikāciju ar visām sportā iesaistītām sabiedrības grupām un sporta veidu pārstāvjiem, lai uzlabotu LOK darbību un nodrošinātu attīstību.

Informāciju sagatavoja:
Biedrības „Latvijas Kērlinga asociācija”
prezidente Ieva Štauere


, 2016-09-05 21:37, pirms 8 gadiem
Kas tas tāds , vai nav Minhauzens ?
, 2016-09-05 21:42, pirms 8 gadiem
atmiņā ir stāsts kā veidojās slēpošanas klubs Rīga, bija stāsti par milzīgajiem talantiem un potenciālu .. milzīgi izdevumi bija, rezultāti .. nu jā ..
, 2016-09-05 22:03, pirms 8 gadiem
Nebūs, pilnīgi garām
, 2016-09-05 22:23, pirms 8 gadiem
New vasjuki
Laimīgā kērlinga asociācija, tagad tiks celtas jaunas kērlinga halles. Sāksies viss Carnikavā. Tiks uzcelta jauna lidosta un railbaltic piestās nevis Rigā, bet Carnikavā. Pamazām galvaspilsēta pārcelsies no Rīgas un Carnikavu.
Lai veicas
, 2016-09-05 22:24, pirms 8 gadiem
Lai iefiltrētos LOK funkcionāros ir jābūt čomos ar galvenajiem sponsoriem - mežiem, elektrību, gāzi, mobilku utt...jo gan jau no ziedotā ir kaut kas kaut kur jāatripina...knābis gan ir izdemolēts, bet tik un tā vajag ciešas saites...kā ir Raimo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-06 08:11, pirms 8 gadiem
pilseta rakstīja: New vasjuki
Laimīgā kērlinga asociācija, tagad tiks celtas jaunas kērlinga halles. Sāksies viss Carnikavā. Tiks uzcelta jauna lidosta un railbaltic piestās nevis Rigā, bet Carnikavā. Pamazām galvaspilsēta pārcelsies no Rīgas un Carnikavu.
Lai veicas
Cirvis
, 2016-09-06 08:13, pirms 8 gadiem
Akmeņu stūmēji vismaz kaut ko dara, nevis sūdzās un raud. Protams, ka lielie dūži, atkal sadalīs naudu pa savam un dzīvos cepuri kuldami nākošos 4 gadus. Jau sākas gaudošana - tas vairs netrenēsies, šis arī domā mest visu pie malas utt.
, 2016-09-06 09:33, pirms 8 gadiem
(O_O) rakstīja: Cirvis
Piekrītu tavam viedoklim par kandidātu
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Četrās jauniešu grupās noskaidroti Latvijas čempioni komandām 64 lauciņu dambretē

Vakar, 21.aprīlī, Cēsu novada Priekuļu vidusskolā norisinājās Latvijas komandu čempionāts jauniešiem 64 lauciņu dambretē, dalaot medaļu komplektus četrās jauniešu grupās.
Pēteris Kripans uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Kripans un Āriņš kļūst par Eiropas čempioniem dambretē, Osītim un Lelim sudrabs

Latvijas dambretisti Pēteris Kripans junioros un Jānis Āriņš veterāniem aizvadītās nedēļas nogalē Polijā kļuva par Eiropas čempioniem 100 lauciņu dambretē, bet Ričardam Osītim junioru konkurencē un Jānim Lelim veterāniem sudraba medaļas, vēsta Latvijas Dambretes federācija (LDF).