Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Džudists Kozlovs uzvar Pasaules kausa posmā

Džudists Kozlovs uzvar Pasaules kausa posmā
Deniss Kozlovs
Foto: Latvijas Džudo federācija

Latviešu džudists Deniss Kozlovs šodien Madridē notiekošajā Pasaules kausa posmā svara kategorijā līdz 66 kg izcīnīja uzvaru, finālā uzvarot Hjonu Kuku Hongu.

Šodien notiek Pasaules kausa posms džudo Madridē, kur vairākās svara kategorijās startā arī latviešu sportisti. Pašlaik labāko sniegumu parādījis Deniss Kozlovs, kurš svara kategorijā līdz 66 kg izcīnīja uzvaru visā posmā. Pirmajā kārtā Kozlovs uzvarēja Gruzijas sportistu Sandro Jakobašvili, bet otrajā kārtā Tunisijas džudistu Marouanu Romdani, iekļūstot astotdaļfinālā. Arī turpmākajā turnīra gaitā Kozlovs visās cīņās bija pārāks pār saviem pretiniekiem - astotdaļfinālā Kozlovs uzvarēja poli Tomašu Kovaļski, ceturtdaļfinālā Hjunu Junu Čo, pusfinālā Francijas džudistu, bet finālā Hjonu Kuku Hongu, tādējādi uzvarot arī posmā.

Svara kategorijā līdz 60 kg latviešu pārstāvis Andrejs Magers aizkļuva līdz astotdaļfinālam, kur tas piekāpās francūzim Isamam Nouā. Līdz astotdaļfinālam Magers uzvarēja Ķīnas un Spānijas džudistus. Dmitrijs Kozlovs šajā pašā kategorijā izstājās jau pirmajā kārtā, piekāpjoties Džeikhunam Ejubovam no Krievijas.

Vēl šodien svara kategorijā līdz 81 kg startēs Konstantīns Ovčiņņikovs, līdz 90 kg Aigars Milenbergs, līdz 100 kg Jevgēņijs Borodavko, bet svara kategorijā, kas ir virs 100 kg, Vladimirs Osnačs.

Izmantotie resursi:
judolive.es


, 2010-06-05 19:22, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka bijusi grūta bērnība...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-05 21:10, pirms 14 gadiem
Mārtiņš Ozoliņš rakstīja: kāds no šī sporta pasaules varētu pasacīt-ko reāli tas nozīmē?
nu, piemēram, šādos posmos ir reāli VISI spēcīgāki utt???
Itka Ya tur ir no katras valts labakie , piemram vins sava svara kategorija latvija ir labakais , utt
, 2010-06-05 22:37, pirms 14 gadiem
lunqvist rakstīja: Itka Ya tur ir no katras valts labakie , piemram vins sava svara kategorija latvija ir labakais , utt
Tev noderētu logopēda pakalpojumi
, 2010-06-05 23:45, pirms 14 gadiem
Pasaules kausos džudo, ir sākusies atlase uz Olimpiskajām spēlēm. Uz Olimpiādi tiek tikai 9 labākie džudisti no kontinenta svara kategorijā, Konkurnce ir milzīga kā jau visos sporta veidos- augstā līmenī. Piemēram- ja jūs spēlētu basketbolu, tad jums vajadzētu spēlēt ar visām NBA zvaigznēm un ja paveiktos ar vājāku komandu). Ir jābūt Pasaules klases meistaram lai uzvarētu Pasaules kausā. Apsveicu Denisu.
Helvijs Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
6

broky un "FaZe" izvelk negaidītu trumpja dūzi un iekļūst "Major" pusfinālā

Latvijas esportista Helvija "broky" Saukanta pārstāvētā "FaZe" komanda sasniegusi datorspēles CS2 sezonas svarīgākā turnīra "Major" pusfinālu. Šovakar ceturtdaļfinālā "FaZe" revanšējās "Spirit" par zaudējumu Katovices finālā februārī un uzvarēja ar 2:1, turklāt izšķirošā karte bija "Vertigo", ko līdz šim "FaZe" nemaz nebija spēlējusi.
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.