Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgā vingrotāji cīnīsies par tradicionālo "Tīģerēna kausu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgā vingrotāji cīnīsies par tradicionālo "Tīģerēna kausu"
"Tīģerēna kauss”
Foto: gymnast.lv

6. un 7. martā Rīgas Vingrošanas skolā (Miera iela 62) risināsies starptautiskās sacensības sporta vingrošanā - 18. "Tīģerēna kauss”. Savu dalību šogad apstiprinājuši sporta skolu un klubu vingrotāji no 6 valstīm.

Startēs vingrotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Krievijas un Baltkrievijas.

Sacensību pirmajā dienā, 7. martā sportisti cīnīsies individuālajā daudzcīņā, notiks arī individuālās daudzcīņas finālsacensības un komandu finālsacensības, bet 7. martā notiks fināls atsevišķos daudzcīņas veidos, kā arī individuālu. Abās dienās sacensību sākums plkst. 11.00. Sacensības notiks gan junioru, gan pieaugušo ieskaitē.

Apbalvošana notiks pēc attiecīgās grupas finālsacensībām. Godalgoto vietu ieguvēji saņems diplomus, medaļas un balvas.

Sacensības rīko, lai noteiktu spēcīgākos vingrotājus un vingrotājas, kuri varētu startēt Eiropas un Pasaules čempionātos sporta vingrošanā, kā arī lai stiprinātu starptautiskos sporta sakarus un popularizētu sporta vingrošanu Rīgā un Latvijā. Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Rīgas Vingrošanas skolu.

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv