Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Otani pirmais "Home run", Ņujorkas fani izsvilpj Stentonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Otani pirmais "Home run", Ņujorkas fani izsvilpj Stentonu
Šoheis Otani
Foto: AFP/Scanpix

Japānis Šoheis Otani aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionāta spēlē starp Losandželosas "Angels" un Klīvlendas "Indians" guva savu pirmo "Home run" karjerā, palīdzot Kalifornijas komandai uzvarēt ar 13:2.

Šoheis Otani pēc pagalam neveiksmīgā snieguma pārbaudes spēlēs, šķiet, ir atguvis pārliecību par saviem spēkiem un MLB regulārajā čempionātā demonstrē spēli, ko no viņa gaidīja, proti, pēc veiksmīgās debijas metēja pozīcijā, Otani atgriezās pie sišanas un pirmajā mājas spēlē izcēlās ar "Home run".

Viņa izpildītaijs raidījums tribīnēs notika spēles pirmajā iningā, kad pie rezultāta 3:2 "Angels" labā Japānas beisbola talants tika galā ar Džoša Tomlina metienu un dubultoja rezultātu – 6:0. Kopumā šī spēle Otani bija veiksmīga, jo viņš pie sitiena tika trīs no četrām reizēm, kurās izgāja uz atsitēja pozīciju, izsita trīs punktus, bet divus guva pats.

Jāsaka, ka šajā spēlē pirmie vadībā izvirzījās tieši klīvlendieši, kad Hosē Ramirezs jau pirmajā iningā raidīja bumbiņu tribīnēs, taču līdz ar Maika Trauta simetrisku atbildi, "Angels" sāka savu atspēlēšanos, kas noslēdzās ar "Indians" sagraušanu – 13:2.

Pēc neveiksmīgā mača sākuma kopumā labu spēli aizvadīja arī Losandželosas komandas metējs Garets Ričardss, kurš pēc Ramireza "Home run" vairāk punktus nezaudēja un arī atsitienus nepieļaujot, vien četrreiz ļāva pretiniekiem tikt pie brīvgājiena uz pirmo bāzi, bet pats no cīņas izslēdza deviņus savus oponentus.

Tikmēr pavisam nelāga pirmā mājas spēle sanāca Džankarlo Stentonam, kurš pārstāv Ņujorkas "Yankees". Viņš šajā spēlē piecas reizes devās uz atsišanu un visas piecas reizes zaudēja metējam, saņemot piecus straikautus. Protams, ka ne jau nu šādu spēli no Stentona gaidīja "Yankees" fani brīdī, kad viņu favorītkomanda iemainīja iepriekšējās sezonas MVP un apmaksātāko spēlētāju savās rindās, tāpēc vienkārši izsvilpa beisbolistu. Spēlē gan Ņujorkas komanda pārspēja Tampabejas "Rays" ar 11:4.

Savukārt Sandjego "Padres" debitants Kristians Vilanueva šonakt izcēlās ar trim "Home run", kas palīdzēja viņa vienībai ar 8:4 pārspēt Kolorado "Rockies", tādējādi "Padres" kļuva par pēdējo komandu visā MLB, kas šosezon tika pie savas pirmās uzvaras. Interesanti, ka Vilanueva ir tikai septītais Sandjego komandas pārstāvis, kurš ir guvis "hettriku" un tikai otrais debitants, kuram tas ir izdevies.

MLB regulārā sezona, 03.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RoyalsTigers1:0
RaysYankees4:11
MarinersGiants6:4
Red SoxMarlins4:2
White SoxBlue Jays5:14
PhilliesMets0:2
NationalsBraves6:13
CardinalsBrewers4:5
OriolesAstros6:10
DodgersDiamondbacks1:6
IndiansAngels2:13
RockiesPadres4:8
CubsRedsPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-04-04 11:30, pirms 6 gadiem
Мужики, развести любую женщину на интим не прилагая при этом никаких усилий реально, я узнал из этой статьи ФортеЛАв Не важен возраст и как ты выглядишь! Я несколько раз пользовался - безотказный эффект!

     [+] [-]

, 2018-04-04 16:39, pirms 6 gadiem
Stantona izsvilpšana bija šokējoša, tomēr runājot par šo spēli, svarīgāk tomēr pieminēt Didi Gregoriusa 2 HR un 8 RBI. Lūk tas ir iespaidīgi.