Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Grišānei sestā vieta atbalsta lēcienā, Trefilovs septītais uz zirga

Grišānei sestā vieta atbalsta lēcienā, Trefilovs septītais uz zirga
Valērija Grišāne
Foto: dohagym.com

Pasaules izaicinājuma kausa posmā vingrošanā Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā šodien atbalsta lēciena finālā sesto vietu ieguva Valērija Grišāne, bet septītais vingrojumā uz zirga bija Dmitrijs Trefilovs.

18 gadus vecā Valērija Grišāne finālā nopelnīja 13,650 punktus, kas deva sesto vietu, bet par uzvarētāju kļuva uzbekiete Oksana Čusovitina, kura sakrāja 14,600 punktus. Piektdien kvalifikācijas sacensībās Grišāne vislabāko sniegumu nodemonstrēja savā pamatdisciplīnā - atbalsta lēcienā, iegūstot 13,650 punktus un kā sestā labākā iekļuva finālsacensībās. Bet brīvo kustību kvalifikācijā ar 12,700 punktiem viņa ieguva 12. vietu un līdz fināla astoņniekam viņai pietrūka vien 0,050 punktu.

Uz zirga ar 13,725 punktiem septīto vietu finālā ieguva 27 gadus vecais Dmitrijs Trefilovs, bet uzvaru sacensībās svinēja ukrainis Oļegs Verņajevs, kurš nopelnīja 15,275 punktus. Piektdien kvalifikācijā Trefilovs sasniedza rezultātu 14,750 punkti un finālā iekļuva kā astotais labākais.

Svētdien Ļubļanā finālā startēs vēl viens Latvijas vingrotājs - atbalsta lēciena finālam ir kvalificējies Vitālijs Kardašovs, kurš pirms nedēļas Dohā izcīnīja trešo vietu.

Bez īpašiem panākumiem piektdien startēja divas citas mūsējās - Sabīne Goša kvalifikācijā uz stieņiem palika pēdējā, 26. vietā, tāpat arī uz baļķa (32.), bet Alīna Circene uz baļķa ierindojās 25. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
gymnasticsresults.com