Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Vingrotājai Ribaļčenko 19. vieta EČ atbalsta lēcienā

Vingrotājai Ribaļčenko 19. vieta EČ atbalsta lēcienā
Linda Tugarinova Glāzgovā
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas vingrotāja Marija Ribaļčenko ceturtdien Glāzgovā izcīnīja 19. vietu Eiropas čempionāta atbalsta lēciena sacensībās, kopumā gan sportistēm netiekot pie augstiem rezultātiem.

Atbalsta lēcienā parasti piedalās mazāk dalībnieču, ko izmantoja Ribaļčenko - viņa Eiropas čempionāta kvalifikācijā divu lēcienu summā savāca 12,833 punktus, ieņemot 19. vietu starp 29 rezultātu guvušajām dalībniecēm. Tāpat šeit 27. vietā ar 11,883 punktiem bija Linda Tugarinova, bet, lai tiktu finālistu astotniekā, vajadzēja tikt pie 13,8 punktiem.

Vingrojumā uz baļķa 39. vietu guva Anastasija Dubova, kamēr Ribaļčenko bija 81. pozīcijā, bet Tugarinova samierinājās ar 86. vietu starp 87 sportistēm, kas tika pie ieskaitīta rezultāta. Lejasgalā Latvijas vingrotājas bija arī brīvajās kustībās, Ribaļčenko esot 76. pozīcijā, bet Dubovai un Tugarinovai ieņemot 82. un 83. vietu starp 86 dalībniecēm ar rezultātu, kamēr vingrojumos uz stieņiem Dubova bija 74. pozīcijā, Tugarinova guva 84. vietu, bet Ribaļčenko samierinājās ar pēdējo, 88. vietu.

Komandu vērtējumā Latvija bija 25. pozīcijā, starp vienībām, kur pie ieskaitīta rezultāta tika vismaz trīs sportistes, apsteidzot tikai Azerbaidžānu. Tomēr maksimāli varēja startēt pat piecas dalībnieces. Savukārt daudzcīņā, kur gan nebija oficiāls vērtējums, Dubova ar 44,232 punktiem bija 34. vietā, kamēr Ribaļčenko un Tugarinova ieņēma 42. un 43. pozīciju.

Eiropas čempionāta turpinājumā notiks arī sacensības juniorēm, bet pēc tam sacensības sāks sporta vingrotāji.

Eiropas čempionāts sporta vingrošanā ir daļa no pirmā Eiropas čempionāta vairākos sporta veidos, kas notiek Berlīnē un Glāzgovā. Glāzgovā sacenšas sportisti peldēšanā, golfā, riteņbraukšanā, airēšanā, vingrošanā un triatlonā, kamēr vieglatlētikas čempionāts nākamnedēļ tiks aizvadīts Berlīnē.


, 2018-08-03 10:15, pirms 6 gadiem
Kaut kas jauns, mākslas vingrošanā atbalsta lēciens.
Kur šādus sporta žurnalistus atrod sportacentrs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Aronas kausa" uzvarētāja Signe Sirmā. Foto: Latvijas Orientēšanās federācija.

LK posmā orientēšanās "Aronas kausā" Ļaudonā uzvaras un vieta startam BČ Sirmajai un Krūmiņam

Ļaudonā aizvadīts jau septītais un astotais Latvijas kausa posms - "Aronas kauss", kur dalībnieki sacentās dinamiskā vidējā distancē un sezonas otrajā garajā distancē, kas izcēlās ar Latvijas mērogiem neraksturīgi lielu kāpumu. Izaicinošajā apvidū labākie izrādījās Signe Sirmā un Rihards Krūmiņš.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.