Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kanādas Olimpiskās komitejas vadītājs iekļūst seksa skandālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kanādas Olimpiskās komitejas vadītājs iekļūst seksa skandālā
Marsels Obū
Foto: The Canadian Press / cbc.ca

Kanādas Olimpiskās komitejas vadītājs, jurists Marsels Obū (67) uz izmeklēšanas laiku atkāpies no amata, jo saņemta sūdzība, ka viņš seksuāli uzmācies kolēģei.

CBC.ca rīcībā ir informācija, ka seksuālā uzmākšanās izpaudās kā vairākkārtēji izteikti attiecīga rakstura komentāri, kuru dēļ sieviete nolīgusi advokātu.

Pagājušajā nedēļā olimpiskā komiteja saņēma Kanādas Olimpiskā fonda darbinieces sūdzību par notikušo, lūdzot veikt tūlītējas darbības, lai sakārtotu šo situāciju. "Obū kungs vēlējās un olimpiskā komiteja piekrita, ka uz izmeklēšanas laiku viņš atkāpjas no Kanādas Olimpiskās komitejas prezidenta un olimpiskā fonda priekšsēdētāja amatiem," teikts organizācijas paziņojumā.

Marsels Obū šonedēļ paziņoja, ka gatavs sadarboties ar izmeklētājiem, lai izgaismotu patieso stāvokli šajā lietā. Pieredzējušais vadītājs arī norāda, ka, pildot profesionālos pienākumus, viņš nekad nav vēlējies kādu aizvainot vai apbēdināt.

Izmantotie resursi:
cbc.ca

  +3 [+] [-]

, 2015-10-02 16:56, pirms 9 gadiem
Latvijā čalis var stāstīt `tu esi baigi seksīga, tu esi baigi seksīga...`
Amerikā tā runāt ir bīstami!

  +3 [+] [-]

, 2015-10-02 17:46, pirms 9 gadiem
ritenis rakstīja: Latvijā čalis var stāstīt `tu esi baigi seksīga, tu esi baigi seksīga...`
Amerikā tā runāt ir bīstami!
Totalitāri 'progresīvajās' valstīs pat neko nav jāsaka sievietei, pietiek tikai ar neveiklu smaidu vai acu kontaktu ilgāku par 3 sekundēm, un tev uzreiz uzbruks feminazi policija un tumblr aktīvistes.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-02 18:29, pirms 9 gadiem
Bļāviens, ko lai daru - dzimšanas un vārda dienās apsveicu kolēģes ar puķēm un... buču uz vaiga. Ceru, ka netikšu apsūdzēts...